Meer resultaten voor shiatsu massage leeuwarden

shiatsu massage leeuwarden
Shiatsu Leeuwarden Praktijk Lavendula Corine Schoonebeek.
Praktijk Lavendula Leeuwarden. De eerste stap naar een beter evenwicht. Het massage adres voor de behandeling van uw klachten op lichamelijk en/of geestelijk gebied. Diverse behandelmethodes kunnen ervoor zorgen dat lichaam en geest weer in balans komen. Shiatsu Ryoho, een behandelmethode uit de oosterse geneeskunst.
sportmassage
Itouch Shiatsu Leeuwarden Zen Shiatsu en Stoelmassage.
Over vrouw-zijn, mijn lichaam, mijn waarheid. Welkom bij Itouch Shiatsu Leeuwarden. Praktijk voor Zen Shiatsu Shiatsu Stoelmassage. Shihatsjoe, Shuatsi, shihatsieflatsie? Wát doe jij precies? Dit is een vraag die ik regelmatig krijg. Shiatsu letterlijk vinger druk is een Japanse massage vorm waarbij druk wordt uitgeoefend op het lichaam.
cursus leeuwarden
Home Shiatsu Praktijk Leeuwarden.
Wat is Shiatsu. Shiatsu Praktijk Leeuwarden. Bij sommige beroepen kun je volstaan door je theoretische kennis in de dagelijkse praktijk te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat je als gediplomeerd masseur naast kennis tevens een natuurlijke aanleg moet hebben om je cliënten en hun klachten zo goed mogelijk te kunnen behandelen.
tegels 60x60 keuken
Henny Smid Shiatsu Massagetherapie Leeuwarden.
zijn verschillende disciplines. vertegenwoordigd; de lijnen. zijn kort als het gaat om. Dat biedt mij als therapeut. grote toegevoegde waarde. Links naar de andere praktijken binnen het gezondheidscentrum.: Henny Smid Shiatsu massage Alle rechten voorbehouden 2014. Website door Friks Web Marketing.
themes
Shiatsu Massage Leeuwarden Rick Bosma Shiatsu Therapie.
Door middel van Shiatsu massage proberen wij een betere doorstroming van de energiebanen te bereiken, blokkades op te heffen c.q. te verminderen en uiteindelijk een betere balans te bereiken. Door Shiatsu massage stimuleren we de zelfhelende kracht van het lichaam.
online vindbaarheid
Shiatsu Bowen praktijk Gretha Kooistra Leeuwarden praktijk voor Shiatsu en Bowen Gretha Kooistra.
Praktijk voor Shiatsu en Bowen Gretha Kooistra. Mijn naam is Gretha Kooistra, eigenaresse van de praktijk voor shiatsu en Bowen. De praktijk is gevestigd in Leeuwarden en ik behandel hier lichamelijke klachten met behulp van de Bowen en shiatsu therapie.
vacature sales manager
shiatsu Bowen praktijk Gretha Kooistra Leeuwarden praktijk voor Shiatsu en Bowen Gretha Kooistra.
Praktijk voor Shiatsu en Bowen Gretha Kooistra. Is de balans tussen jouw lichaam en geest zoek? Slik je al een tijdje pijnstillers omdat een bepaalde pijn alsmaar aanhoudt? Ben je depressief of ben je gewoon toe aan een diepe ontspanning? Dan help ik je graag op professionele wijze maar met persoonlijke aandacht. Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen. Cornelis Frederiksstraat 22. 8921 AW Leeuwarden.
Kroon Casino
Welkom Shiatsu Bowen en Massage praktijk Selma.
Of wil je gewoon lekker ontspannen en beter in je vel zitten. Gun jezelf de tijd en aandacht van een Bowen behandeling of Shiatsu massage. We leven in een gejaagde maatschappij waarin veel van ons verwacht en gevraagd wordt. Vaak luisteren we niet meer naar de signalen die ons lichaam afgeeft, waardoor overbelasting ontstaat. Veel klachten, zoals bijv. rugpijn, hoofdpijn en stress, zijn te behandelen of te voorkomen door hier op tijd aandacht aan te schenken. Zowel de Shiatsu als de Bowen therapie zijn hier uitermate geschikt voor; de behandelingen stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam, verminderen pijnklachten, vitaliseren, ontspannnen en brengen lichaam en geest weer beter in balans. Het is voor iedereen raadzaam om af en toe achterover te leunen, even niets te moeten en tot rust te komen. Kom ontspannen, onthaasten en ontstressen bij mij in de praktijk. Kijk maar eens rustig rond op mijn website. Als er vragen zijn, bel of mail mij gerust! Graag tot ziens! Leer van gister, droom van morgen, maar leef vandaag! Vergoed door meeste zorgverzekeraars. Geen verwijzing nodig. 06 47 49 50 40. Lid NVST nr. Lid SRBAG nr. Lid RBCZ nr. Shiatsupraktijk Selma Fonteinlandnbsp 7B Leeuwarden 06-47 49 50 40.
woerden
Shiatsu Praktijk Sambrink Leeuwarden.
In Shiatsu en Massagepraktijk Sambrink in Leeuwarden behandel ik mensen van alle leeftijden die al dan niet langdurige klachten ervaren. Shiatsu en/of massage heeft op iedereen een ontspannende werking en kan bij vele behandelmethoden ondersteunend worden toegepast. Uiteraard bespreken we eerst de klacht en de mogelijke oorzaak om vervolgens een behandelplan te maken.
siemens
Massage en Shiatsupraktijk Tina Venter in Leeuwarden.
Therapeutische Massage Shiatsu praktijk Tina Venter. In Leeuwarden, Bilgaard. Maak een afspraak. Home admin 2017-08-20T1219520000.: Waarom kiezen voor massage? Tegenwoordig speelt stress een grote rol in onze samenleving. Wij moeten steeds meer doen in minder tijd en daardoor rennen wij onszelf in deze hectische, stressvolle samenleving volledig voorbij.
airco split unit

Contacteer ons