Resultaten voor shiatsu massage groningen

shiatsu massage groningen
shiatsu groningen.
Zen Shiatsu, voetreflexologie, gezichtsreflexologie en handreflexologie. Bij deze vormen van shiatsu, massage gaat het om het creƫren van een moment. van ruimte, aandacht en ontspanning. genieten en ontspannen. verdieping in jezelf. in het moment zijn. loslaten en vertrouwen. gevoelens onderkennen en toelaten. je hoofd komt tot rust. Ieder moment is een goed moment. Praktijk de Bron Boterdiep 49a 9712LK Groningen baukje@massagepraktijkdebron.com.
massagesalon
Roel Stel Shiatsu praktijk Groningen.
Maar ook mensen met stress, burn-out en oorsuizen varen wel bij massage. Ik beheers meerdere behandel technieken waaronder Shiatsu, klassieke massage segmentale massagetherapie. U krijgt tijdens het intake gesprek een 100% eerlijk advies, zelfs wanneer dit betekent dat een behandeling van mij niet passend is voor uw situatie, het doel is om u een prettig gevoel te laten ervaren, te ontspannen en pijn of klachten te verminderen. Shiatsu Praktijk Groningen.
cursus groningen
Shiatsu, Massage Zacht Werken Coaching Groningen De Koning Te Rijk.
Meer over Jannet. Jannet Veenbaas geeft een Shiatsu Massage in haar praktijk in Groningen. Ben je gespannen, gestressed, en vermoeid? Ben je het contact met jezelf kwijt, heb je klachten of ben je opzoek naar een moment van rust, ontspanning en warmte?
prepayment
Shiatsu massage Groningen.
Shiatsu Massage Groningen. Shiatsu is een bijzondere vorm van massagetherapie. Door de gebruikte technieken onderscheidt het zich duidelijk van de handgrepen die in de westerse massage worden gebruikt. Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk; shi vinger en atsu druk. Klachten die met shiatsu therapie kunnen worden verholpen, zijn onder andere.:
boomstamtafel
Massagepraktijk Hilde de Grooth biedt professionele shiatsutherapie in groningen Massage de Grooth.
Het zorgt voor een totale ontspanning op dieper niveau. Shiatsu biedt je de mogelijkheid om de connectie met je eigen levenskracht te verstevigen. In het algemeen bevordert Shiatsu het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wat kan Shiatsu voor je doen?
tasjes
Shiatsu Massage Shiatsu Massage Groningen.
Shiatsu voor bedrijven. Shiatsu massage Welkom bij Shiatsu massage Groningen. Shiatsu is een vorm van drukpunt massage, toegepast met duimen, vingers, handpalmen, voeten en ellebogen. Op deze manier kunnen klachten behandeld worden zoals hoofdpijn, migraine, stijve schouders, R.S.I, maag en darmklachten.
seo tool
Shiatsu massage in Groningen: Boek direct online! Treatwell.
Verwen jezelf dan eens met een shiatsu massage, een oosterse massagetherapie die je vermoeidheid verlicht en het zelfhelende vermogen van je lichaam stimuleert. In Groningen zijn er verschillende schoonheidssalons en gespecialiseerde massagesalons waar je terecht kunt voor deze heerlijke massage.
wasmachine
Do-In Shiatsu Marianne van Dijk Groningen.
Daarnaast geef ik shiatsu bij bedrijven en geef ik af en toe Do-In workshops in de stad Groningen. Het lichaam is zo intelligent dat als het zich in een veilige, vertrouwde, liefdevolle omgeving bevindt, het zichzelf heelt. Shiatsu helpt daarbij.
Sea
Praktijk voor Shiatsu Yvonne Brouwer in Groningen.
Voor welke klachten? Stoelshiatsu voor bedrijven. Shiatsu is een effectieve massage therapie bij.: nek en schouderklachten. klachten van spieren en gewrichten. stress en spanning. problemen bij het slapen. problemen in het geestelijk functioneren. 2018 Praktijk voor Shiatsu Yvonne Brouwer ontwerp: Mouse Design.
goedkope auto

Contacteer ons