Op zoek naar shiatsu massage cursus?

shiatsu massage cursus
shiatsu massage cursus - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Cursus - Gratis SEO Check.
Heb je vragen over het optimaliseren van jouw website of webshop voor de Google zoekmachine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben inmiddels 15 jaar ervaring op het gebied van SEO optimalisatie en andere vormen van online marketing.
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Online Mindfulness Cursus. Shiatsu Opleiding opleiding shiatsu amsterdam, den haag, rotterdam. Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate.
cursus php
opleiding shiatsumassage Hands On Tao.
Zij is een veelzijdige masseur met ervaring in Shiatsu, Thaise Yogamassage, Ayurvedische massage en sportmassage. Zij is een Do-In docent en heeft de 5 elementen dans ontwikkeld. Heidi heeft haar Shiatsu therapeuten diploma bij ons gehaald en heeft haar praktijk in Steenderen.
leren masseren cursus
Cursus Shiatsu massage Ziyuli Opleidingen.
Cursus Shiatsu massage op tafel. Dagcursus: 6 cursusdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Eerstvolgende mogelijkheid: Zondag 19 en 26 mei 2, 16, 23 en 30 juni. Bekijk de agenda en schrijf je in. Wat is Shiatsu? Shiatsu heeft zijn oorsprong in de traditionele Oosterse geneeskunde.
wasmachine
Shiatsu massage opleiding, Opleiding shiatsu massage, Shiatsu massage opleidingen, Shiatsu opleiding CNGO.
Wij kiezen echter voor de Chinese massage omdat deze massage onderdeel is van de Traditionele Chinese Geneeswijze en bijzonder geschikt om zowel lichamelijke als mentale klachten te verhelpen. Zocht u een cursus Shiatsu massage, maar bent u niet bekend met de opleiding Tuina?
VPN
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
Inschrijven voor deze cursus. Home Opleidingsaanbod Massage Therapie├źn Shiatsu cyclus I A basiskennis. Cursus Shiatsu cyclus I A basiskennis. Krijg de kunst van de Japanse drukpuntmassage in de vingers! Les van een topdocent! Les in een beperkte groep! 40% korting via de KMO-portefeuille!
oranje casino

Contacteer ons