Zoeken naar shiatsu massage cursus

shiatsu massage cursus
shiatsu massage cursus - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Cursus - 1017 EG Amsterdam.
Heb je vragen over het optimaliseren van jouw website of webshop voor de Google zoekmachine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben inmiddels 15 jaar ervaring op het gebied van SEO optimalisatie en andere vormen van online marketing.
cursus massage - Cursus Klassieke Massage.
Je vindt Kopos in Huizen voor de weekend massage cursussen, en in Utrecht voor de overige privé massage cursussen en massage behandelingen. Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn.
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Online Mindfulness Cursus. Shiatsu Opleiding opleiding shiatsu amsterdam, den haag, rotterdam. Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate. Klik hier
cursus massage amsterdam
opleiding shiatsumassage Hands On Tao.
Zij is een veelzijdige masseur met ervaring in Shiatsu, Thaise Yogamassage, Ayurvedische massage en sportmassage. Zij is een Do-In docent en heeft de 5 elementen dans ontwikkeld. Heidi heeft haar Shiatsu therapeuten diploma bij ons gehaald en heeft haar praktijk in Steenderen.
cursus php
Cursus Shiatsu massage Ziyuli Opleidingen.
Cursus Shiatsu massage op tafel. Dagcursus: 6 cursusdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Eerstvolgende mogelijkheid: Zondag 19 en 26 mei 2, 16, 23 en 30 juni. Bekijk de agenda en schrijf je in. Wat is Shiatsu? Shiatsu heeft zijn oorsprong in de traditionele Oosterse geneeskunde.
vaatwasser aanbieding
Shiatsu massage opleiding, Opleiding shiatsu massage, Shiatsu massage opleidingen, Shiatsu opleiding CNGO.
Wij kiezen echter voor de Chinese massage omdat deze massage onderdeel is van de Traditionele Chinese Geneeswijze en bijzonder geschikt om zowel lichamelijke als mentale klachten te verhelpen. Zocht u een cursus Shiatsu massage, maar bent u niet bekend met de opleiding Tuina?
pennen bestellen met logo
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
Inschrijven voor deze cursus. Home Opleidingsaanbod Massage Therapieën Shiatsu cyclus I A basiskennis. Cursus Shiatsu cyclus I A basiskennis. Krijg de kunst van de Japanse drukpuntmassage in de vingers! Les van een topdocent! Les in een beperkte groep! 40% korting via de KMO-portefeuille!
fotolijst

Contacteer ons