Resultaten voor shiatsu massage cursus

shiatsu massage cursus
shiatsu massage cursus - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Cursus - 1017 EG Amsterdam.
Heb je vragen over het optimaliseren van jouw website of webshop voor de Google zoekmachine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben inmiddels 15 jaar ervaring op het gebied van SEO optimalisatie en andere vormen van online marketing.
cursus massage - Cursus Klassieke Massage.
Je vindt Kopos in Huizen voor de weekend massage cursussen, en in Utrecht voor de overige privé massage cursussen en massage behandelingen. Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn.
Shiatsu cursus Shiatsu Centrum Amsterdam.
Deze eeuwenoude Japanse techniek om gezond en vitaal te worden te blijven is zo toegankelijk voor iedereen. Wat leer je in deze cursus: je kan vrienden en familie een ontspannen shiatsu massage geven. je weet bij veel voorkomende klachten welke shiatsubehandeling het beste past. je leert over de Oosterse achtergronden van shiatsu. Lees meer
intuitieve ontwikkeling cursus
Intro Massage Bewustzijn.
We zijn geschoold in Shiatsu, Stoelshiatsu, Massage en Jin Shin Do. Verder hebben we een aantal trainingen op het gebied van bewustzijn en boeddhisme gevolgd. We wensen eenieder veiligheid, geluk, gezondheid en leven met meer gemak. Contact of afspraak maken? Massage Bewustzijn 06 54637611 Debussyrode 29 Zoetermeer. Bel ons gerust om te overleggen welke soort behandeling of cursus voor jou het meest geschikt is.
massagesalon
Sonergie Praktijk, Natuurgeneeskunde, Massagecursussen, Massageworkshops, Afvallen Sonergie Praktijk.
Dus nu na 2 modules en een extra cursus ontspanningsmassage, Shiatsu massage en hot stone massage kan ik zeggen dat ik het super vind om te doen, de groep en de lessen zijn leuk. Het is veel informatie per module maar goed te doen.
cursus gratis
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Shiatsu Opleiding opleiding shiatsu amsterdam, den haag, rotterdam. Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate.
vloertegels over vloertegels
opleiding shiatsumassage Hands On Tao.
Zij is een veelzijdige masseur met ervaring in Shiatsu, Thaise Yogamassage, Ayurvedische massage en sportmassage. Zij is een Do-In docent en heeft de 5 elementen dans ontwikkeld. Heidi heeft haar Shiatsu therapeuten diploma bij ons gehaald en heeft haar praktijk in Steenderen.
glaszetter
Cursus Stoel Shiatsu Smash Massage.
Vanzelfsprekend is de werkplek niet de enige plaats om Stoel Shiatsu te ondergaan. De shiatsu stoelmassage kan bijvoorbeeld ook prima worden toegepast in de massagepraktijken van de Stoelmassage Practitioners. Inmiddels heeft deze Stoel Shiatsu behandeling zijn goede uitwerking in de massage praktijk ruimschoots bewezen. In de cursus stoel shiatsu leer je een ontspannende stoelmassage te geven binnen 20 minuten, volgens de shiatsu methode.
Backlink
Academie Qing-Bai Beroepsopleiding Shiatsu Massage Therapie.
Na het behalen van de basisopleiding Shiatsu massage kunt u deelnemen aan de beroepsopleiding Shiatsu therapie. Shiatsu massage is een zeer krachtige therapie die, naast acupunctuur, een volwaardige plaats inneemt in diverse Aziatische landen. Shiatsu massage kan een zeer breed scala aan klachten effectief behandelen.
agile scrum wiki
Shiatsu Opleiding in Nederland, tot erkend Shiatsu therapeut.
Bij het behalen van een opleiding, kan men zich laten registreren als officieel Shiatsu ontspannings-massage therapeut en zelfstandig met Shiatsu therapie aan de slag gaan. Ook kan men zich aansluiten bij een beroepsverenging voor erkende Shiatsu therapeuten. Shiatsu Massage Opleidingen in Nederland.
schildersbedrijf rotterdam
Shiatsu opleidingen en cursussen bij KenKon KenKon.
Oosterse wijsheid vertaald in Westerse wijsheid. Sinds september 2015 heeft Shiatsu in Bedrijf Opleidingen haar thuisbasis bij KenKon. Je kunt deelnemen aan een dagworkshop De 6 aanrakingen, een zesdaagse cursus Shiatsu Stoelmassage, een jaaropleiding tot Shiatsumasseur of een vierjarige opleiding tot erkende Shiatsutherapeut.
buddha to buddha katja
Massage Cursus Rotterdam Jos de Wit Training Massage.
De cursussen kunnen langdurig zijn zoals de cursus wellness massage 12 weken, bindweefsel massage 9 weken en reflexzone voetmassage 8 weken. Maar er zijn ook korte cursussen, zoals Lomi Lomi, Ayurvedische, Bamboe, Balinese of Hamam massage 2 weken of Hotstone, Kinesiotaping, Stoelmassage, Atlas, Ontspannings of Shiatsu massage 2, 3, 4, 6 of 8 dagdelen van tussen de 25, en 3 uur.
koffiemachine

Contacteer ons