Resultaten voor shiatsu massage arnhem

shiatsu massage arnhem
Home.
Binnen onze praktijk voor Acupunctuur en Shiatsu Massage Therapie in Arnhem werken wij met de kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde. is een volwaardige geneeskunde die reeds duizenden jaren geleden in China zijn oorsprong vond. Deze ervaring leerde tevens dat niet enkel de spieren, zenuwen en botten etc.
fortigate
Iokai shiatsutherapeut in Arnhem.
Home Zoek therapeut per woonplaats Iokai shiatsu therapie in Arnhem. Woont u in Arnhem en bent u op zoek naar een iokai shiatsutherapeut voor een shiatsubehandeling of shiatsu massage? Kijk in onderstaand overzicht voor een gecertificeerde shiatsutherapeut in uw omgeving.
Energetix
Praktijk voor Shiatsu Massage en Therapie Cindy Cuypers Arnhem en Amsterdam.
Shiatsu is een vorm van massage waarbij druk wordt uitgeoefend op het energetisch systeem van de Orgaan-Meridianen met de duimen en de handpalmen. Dit bevordert de vrije stroming van Qi, Bloed, Lichaamsvloeistoffen en Emoties. Het doel van Shiatsu is om de gezondheid te behouden en te verbeteren, om ziekte te voorkomen en om de natuurlijke regeneratieve krachten en immuniteitsysteem van het lichaam te verbeteren.
wasmachine
Shiatsu therapie en tuina massage Home Shiatsu Massage Therapie.
Oosters Gezond is gevestigd in Gezondheidscentrum Onder de Linden en deelt de praktijkruimte met Fysiotherapie Movendo. Onder de Linden 21. 6822 KG Arnhem. Telefoon: 06-204 199 00. Neem een kijkje in de praktijk. massage Rolstoel vriendelijk Shiatsu tuina vijf elementen voeding.
lekkage cv ketel
Jos van Biesen Shiatsu Praktijk.
Green Pasture
Shiatsutherapie Velp.
tuinhuisje
Yanagi praktijk voor shiatsumassage Arnhem.
Shiatsu-praktijk in Wageningen en Arnhem Out of your mind.
Shiatsu is in eerste instantie voor jezelf zorgen. Shiatsu is een natuurlijke geneeswijze, wat betekent dat het je natuurlijke zelfhelende kracht bevordert en ondersteunt. Daardoor is Shiatsu een uitstekend preventief middel tegen ziekte en een oppepper voor lichaam en geest.
Shiatsu Praktijk Chris Ruytinx shiatsu therapie en massage in Doetinchem en Arnhem.
In mijn praktijk probeer ik shiatsu therapie samen te laten smelten met de kracht van meditatie tot een unieke lichaamsgerichte therapie. Door een rustige, aandachtige aanraking wordt de cliƫnt zich steeds meer bewust van de blokkades die hem/haar emotioneel en lichamelijk belemmeren.

Contacteer ons