Resultaten voor zen shiatsu amsterdam

zen shiatsu amsterdam
zen shiatsu acupunctuur shiatsu amsterdam.
De Zen Shiatsu behandeling is zowel op botten, pezen, spieren, bloedvaten, lymfevaten, zenuwstelsel, meridianen als op de psyche gericht en wordt op een speciale vloermat Futon uitgevoerd. Zo word het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en kunnen geest en lichaam weer in evenwicht komen. bij welke klachten? jelle van andel. Alle behandelingen op afspraak. Zaterdag in overleg. Behandeling aan huis in overleg. Adres Amsterdam Centrum/Oost.
Energetix
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Het is een opleiding met veel persoonlijke aandacht in een inspirerend en motiverende leeromgeving. De hoofdlocatie van waaruit wordt les gegeven, is onze Shiatsu Studio te Amsterdam. Tevens verzorgen we voor studenten uit de omgeving Den Haag / Rotterdam, zowel het eerste als het tweede jaar in de Shiatsu Studio te Delft.
consumentenbond
Introductiecursus Zen shiatsu Opleiding.
Monika Forster is gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut, gediplomeerd dans-docent en student van Suprapto Suryodarmo, dans en meditatie meester uit Indonesiƫ. Zij is als docent beweging verbonden aan de Theaterschool Utrecht en Theaterschool Amsterdam; zij is docente shiatsu aan de Zen Shiatsu Opleiding.
buitenmuur stucen
Zen Shiatsu Natascha Lubberding Zen Shiatsu, Amsterdam.
De behandeling is erop gericht om energie weer te laten stromen, waardoor klachten verminderen en het lichaam zichzelf beter kan genezen. Zen shiatsu brengt ontspanning, bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en geeft ruimte in je lijf en je leven.:
joomla seo
Zen Shiatsu Atelier.
Acupunctuur en ToyoHari Japanse Acupunctuur. Acupunctuur en ToyoHari Japanse Acupunctuur. Zen Shiatsu Atelier. 1091 LB Amsterdam. t: 06 245 08 311. RBNG, Stichting HBO Register van Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg. Zen Shiatsu Vereniging. Beroepsvereniging ZHONG, vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.
creme
Workshops Zen Shiatsu Atelier.
Jelle van Andel 1972. is sinds 2005 aktief als lichaamswerker, en sinds 2008 gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut en sinds 2013 acupuncturist. Lid van de Zen Shiatsu Vereniging en beroepsvereniging Zhong. Hij is als docent verbonden aan de Zen Shiatsu Opleiding te Amsterdam.
turquoise
Zen Shiatsu Amsterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Zen Shiatsu Amsterdam Beoordelingen. Wat te doen in Amsterdam. Zen Shiatsu Amsterdam. Zen Shiatsu Amsterdam. Is dit uw bedrijf? 49 van 95 Spa en wellness in Amsterdam. Spa's' Spa en wellness. Robert Kochplantsoen 19, 1097 GG Amsterdam, Nederland.
Home Shiatsu Centrum Amsterdam.
Bij Shiatsu Centrum Amsterdam kun je terecht voor een shiatsu behandeling door erkende therapeuten. Elke therapeut heeft de vierjarige Zen-shiatsu opleiding op hbo-niveau afgerond en is aangesloten bij een beroepsvereniging. Hierdoor is een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk.
Zen shiatsu Opleiding.
Welkom op de site van de Zen Shiatsu Opleiding te Amsterdam. De Zen Shiatsu Opleiding wil een kader vormen voor de beoefening van Zen Shiatsu als do; als weg waarlangs je deze specifieke vorm van behandeling bestudeert ter ontwikkeling van het ambacht maar ook ter ontwikkeling van jezelf.

Contacteer ons