Resultaten voor zen shiatsu amsterdam

zen shiatsu amsterdam
shiatsu - Onze massage Olie.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Ben je geïnteresseerd in de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu en wil je graag weten hoe het is om les te krijgen? Dan raden we je aan om deel te nemen aan één van onze tweedaagse introductieworkshops in Amsterdam, Delft of Zaltbommel. Klik dan hier
beste zangers van nederland
Introductiecursus Zen shiatsu Opleiding.
Monika Forster is gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut, gediplomeerd dans-docent en student van Suprapto Suryodarmo, dans en meditatie meester uit Indonesië. Zij is als docent beweging verbonden aan de Theaterschool Utrecht en Theaterschool Amsterdam; zij is docente shiatsu aan de Zen Shiatsu Opleiding.
ing
Zen Shiatsu Amsterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Zen Shiatsu Amsterdam Beoordelingen. Wat te doen in Amsterdam. Zen Shiatsu Amsterdam. Zen Shiatsu Amsterdam. Is dit uw bedrijf? 49 van 95 Spa en wellness in Amsterdam. Spa's' Spa en wellness. Robert Kochplantsoen 19, 1097 GG Amsterdam, Nederland.
hidemyass
Zen Shiatsu Atelier.
Acupunctuur en ToyoHari Japanse Acupunctuur. Acupunctuur en ToyoHari Japanse Acupunctuur. Zen Shiatsu Atelier. 1091 LB Amsterdam. t: 06 245 08 311. RBNG, Stichting HBO Register van Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg. Zen Shiatsu Vereniging. Beroepsvereniging ZHONG, vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.
katoenen tas bedrukken
Workshops Zen Shiatsu Atelier.
Jelle van Andel 1972. is sinds 2005 aktief als lichaamswerker, en sinds 2008 gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut en sinds 2013 acupuncturist. Lid van de Zen Shiatsu Vereniging en beroepsvereniging Zhong. Hij is als docent verbonden aan de Zen Shiatsu Opleiding te Amsterdam.
zen meditatie
zen shiatsu acupunctuur shiatsu amsterdam.
De Zen Shiatsu behandeling is zowel op botten, pezen, spieren, bloedvaten, lymfevaten, zenuwstelsel, meridianen als op de psyche gericht en wordt op een speciale vloermat Futon uitgevoerd. Zo word het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en kunnen geest en lichaam weer in evenwicht komen. bij welke klachten? jelle van andel. Alle behandelingen op afspraak. Zaterdag in overleg. Behandeling aan huis in overleg. Adres Amsterdam Centrum/Oost.
website ranking nederland
Home Shiatsu Centrum Amsterdam.
Bij Shiatsu Centrum Amsterdam kun je terecht voor een shiatsu behandeling door erkende therapeuten. Elke therapeut heeft de vierjarige Zen-shiatsu opleiding op hbo-niveau afgerond en is aangesloten bij een beroepsvereniging. Hierdoor is een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk.
link checker
Zen shiatsu Opleiding.
De opleiding biedt gelegenheid voor het bestuderen van Zen Shiatsu in de eigen dojo trainingsruimte in de vorm van wekelijkse avondlessen, intensieve zaterdagen, supervisie dagen en jaarlijks een zomerschool. Scroll door naar beneden over meer betekenis van Zen Shiatsu, de opleiding, de open dagen en andere wetenswaardigheden!
zeilvakantie kroatie

Contacteer ons