Zoeken naar stoelmassage cursus

stoelmassage cursus
Cursus Chinese stoelmassage oktober 2018 Academie Bo Yi Traditionele Chinese Geneeswijze.
Academie Bo Yi biedt de driedaagse cursus Chinese Stoelmassage aan. In deze cursus leert u een stoelmassage te geven met behulp van Tuina-massagetechnieken op de diverse meridianen. Ook maakt u kennis met enkele basisprincipes van de Traditionele Chinese Geneeskunde TCG.
seo cursus
Cursus Stoelmassage MSP Opleidingen.
na het volgen van deze cursus stoelmassage heb je voldoende kennis en ervaring om de geleerde handgrepen flexibel toe te passen je zit daardoor niet vast aan een vooraf voorgeschreven routine, maar kunt hierdoor veel beter flexibel inspelen op de wensen en behoeften van de cliënt.
project management cursus
Massage in BewegingStoelmassage Massage in Beweging.
Indien je je na het volgen van deze cursus inschrijft voor deze opleiding ontvang je bovendien maar liefst 5 % korting op het cursusgeld! Iedereen die de 4-daagse cursus Stoelmassage bij ons volgt ontvangt 10% korting op de prijs van een massagestoel bij Peter Schoondermark in Utrecht.
cursus Content Marketing
Opleiding NHBO.
Goed om te weten over deze cursus Stoelmassage. Welke materialen heb ik nodig? Tijdens deze workshop zorgen wij voor al het materiaal dat je nodig hebt. Je hoeft alleen een witte handdoek mee te nemen. Zorg er ook voor dat je kleding aan trekt die comfortabel zit.
afkorting mevrouw
stoelmassage Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.
Het is niet duur en verhoogt werklust, productiviteit en loyaliteit. Ook particuliere cliënten hebben baat bij stoelmassage, met name mensen die moeilijk op hun buik of rug kunnen liggen door pijn of kortademigheid. Voordeel voor hen is de betaalbaarheid en dat de masseur desgewenst bij hen aan huis komt. Wat leer je in deze cursus stoelmassage.:
javascript cursus
Cursus Stoelmassage Wellness Academie.
Cursus stoelmassage met BATC erkend certificaat. De cursus stoelmassage is een ééndaagse cursus die wordt gegeven in kleine groepjes, waardoor elke cursist voldoende aandacht krijgt. Je gaat tijdens de cursus stoelmassage meteen zelf praktisch aan de slag onder begeleiding van een ervaren vakspecialist.
slotenmaker den haag
Cursus stoelmassage 2 dagen cursus voor stoelmassage.
Veel hoofd en nekklachten kunnen daarmee effectief aangepakt worden door middel van een stoelmassage. De stoelmassage is ideaal voor de werkplek omdat de stoelmassage door de kleding gegeven kan worden. Download voor gedetailleerde info over de cursus stoelmassage de studiewijzer.
cursus fotografie
Cursus Stoelmassage 1 en 15 juli 2017 Top Sportmassage. Cursus Stoelmassage 1 en 15 juli 2017 Top Sportmassage.
Betaling en Annulering. Cursus Stoelmassage 1 en 15 juli 2017. De Stoelmassage cursus is verdeeld over 2 Zaterdagen met voldoende tijd tussen de cursusdagen om te oefenen. Stoelmassage cursus: wat leert u? Vele technieken van stoelmassage komen in de cursus aan bod.
cursus code 95
opleiding stoelmassage Hands On Tao.
Vraag hier het GRATIS E-BOEK De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu aan. Kom Meer Te Weten. Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
cursus account management
Masterclass Cursus Stoelmassage LOTUS Massageschool.
Dan is deze Masterclass Cursus Stoelmassage iets voor jou! De 6 waardevolle resultaten van deze Masterclass Cursus Stoelmassage zijn.: Je kent Thaise en Indiase stoelmassage technieken om je cliënten én jezelf te verrassen. Je leert heerlijke speciale stoelmassage technieken uit de Chinese, Thaise, Indiase en Zweedse massagetraditie, waarmee je je cliënt en jezelf kunt verrassen!
frans cursus

Contacteer ons