Resultaten voor shiatsu therapie amsterdam

shiatsu therapie amsterdam
Shiatsu Massage Therapie Amsterdam Massagesalon in Brouwersgracht, Amsterdam Treatwell.
Marloes is shiatsu therapeute en geeft bijzonder ontspannende shiatsu massages in haar praktijk aan de Brouwersgracht in Amsterdam. Bij Shiatsu Massage Therapie kun je terecht voor persoonlijk afgestemde behandelingen van stevige shiatsu tot zacht energetisch. Shiatsu is een massage-techniek die gebaseerd is op het eeuwenoude meridianensysteem.
ikea
Home Shiatsu Centrum Amsterdam.
Bij Shiatsu Centrum Amsterdam kun je terecht voor een shiatsu behandeling door erkende therapeuten. Elke therapeut heeft de vierjarige Zen-shiatsu opleiding op hbo-niveau afgerond en is aangesloten bij een beroepsvereniging. Hierdoor is een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk.
ing
Shiatsu massage therapie in Amsterdam West en Zuid Shiatsu Praktijk Amsterdam.
Shiatsu is een massage therapie waarbij je met behulp van druk en strekkingen de energie van het lichaam uitnodigt om weer te gaan stromen. Hierdoor herstelt het evenwicht en ervaar je een gevoel van welzijn op zowel fysiek als mentaal niveau. Een goede energiebalans zorgt er ook voor dat je weerbaarheid groter is. Invloeden van buitenaf krijgen minder snel vat op je en in die zin werkt shiatsu preventief. Shiatsu in Amsterdam West en Zuid.
prijs ipad air
Shiatsu massage Amsterdam Sento.
Contact Sento Medical. Shiatsu massage Amsterdam. Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diverse klachten te bevorderen. Naast deze lichamelijke voordelen wordt een massage ervaren als rustgevend en zorgt het voor een stressverminderende werking.
katoenen tas bedrukken
Shiatsu Masunaga erkend en ervaren therapeut Amsterdam-Oost.
Shiatsu Therapie Sokuatsu DO-IN. 1093 MA Amsterdam. 020 692 27 93. mobiel 06-55 55 31 98. Skip to primary content Skip to secondary content. Wat is Shiatsu? Shiatsu praktijk in Amsterdam Oost. Wat is Shiatsu? Een oosterse geneeswijze. Shiatsu is een lichaamsgerichte therapievorm uit Japan en behoort net als acupunctuur tot de oosterse geneeswijzen.
online marketing bureau
Shiatsu massage Welkom bij Koan Float Amsterdam.
Studenten en speciale tarieven. Shiatsu is een oosterse manuele therapie. Deze vorm van massage is voortgekomen uit een eeuwenoude oosterse medische traditie, waarin het begrip Chi, de vitale levensenergie, centraal staat. De Chi stroomt via een netwerk van energiebanen de meridianen door het gehele lichaam.
zoekmachine optimalisatie
template Intro. Informatie blauw1. over de shiatsu-praktijk van Marijke Hemminga te Amsterdam.
In mijn praktijk in Amsterdam West geef ik shiatsu-behandelingen vanaf 1998. Ik geef mijn clinten individuele behandelingen waarin ik met duimen, vingers en handen druk uitoefen op de energie-kanalen; de meridianen. Shiatsu is een Japanse manuele therapie die zich richt op de energie-kanalen van ons lichaam.
linkbuilding tips

Contacteer ons