Resultaten voor shiatsu amsterdam oost

shiatsu amsterdam oost
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
sophos
Shiatsu Amsterdam is under construction.
Energetix
Shiatsu behandelingen Andra Perrin Amsterdam oost.
Met het openbaar vervoer is de praktijk gemakkelijk te bereiken via metrohalte Wibautstraat en het Amstelstation. Andra Perrin Marcusstraat 52-3d 1091 TK Amsterdam T 31 0 6 418 60 800 shiatsu@andraperrin.nl. Aangesloten: ZEN SHIATSU VBAG 2120108 BTW 228395951B.01 KVK 34331044 ABG 90037178 ABG 9015824 ING 4117043 A.L.Perrin.
boretti
shiatsu-reiki.nl.
Kerstin van Wijk. Kerstin van Wijk geeft sinds 1996 sessies in Shiatsu en Reiki in Amsterdam Oost. Beide hebben een diepe, ontspannende werking en kunnen worden ingezet voor de behandeling van tal van klachten zoals stress, nek en schouderklachten, burn out, etc.
vocht in muur oplossen
Shiatsu Masunaga Amsterdam erkend en ervaren therapeut Amsterdam.
mobiel 06-55 55 31 98. Skip to primary content Skip to secondary content. Wat is Shiatsu? Shiatsu praktijk in Amsterdam Oost. Wat is Shiatsu? Een oosterse geneeswijze. Shiatsu is een lichaamsgerichte therapievorm en behoort net als acupunctuur tot de oosterse geneeswijzen.
bragg appelazijn
jelle van andel acupunctuur shiatsu amsterdam.
Ook deel ik mijn ervaring met shiatsu studenten, als docent aan de Zen Shiatsu Opleiding te Amsterdam. Dit is een van de oudste geaccrediteerde shiatsu opleidingen in Nederland. Hier geef ik les in het tweede en derde jaar van de opleiding, alsmede supervisie van de aankomende therapeuten.
tuinhuisje
Praktijk voor Japanse acupunctuur en Zen Shiatsu in Amsterdam Oost Jelle van Andel.
Acupunctuur Amsterdam Centrum. Mijn acupunctuur en shiatsu praktijk is gevestigd in het Centrum Integrale Geneeskunde Sarphatikade 22, te Amsterdam. In het centrum, op een steenworp afstand van Amsterdam Oost. Jelle van Andel. Uw gediplomeerd en geregistreerd acupuncturist en shiatsu therapeut.
Home Iokai Shiatsu Thomas Huijgen.
Geef een reactie Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Praktijk voor Iokai Shiatsu. Iokai Shiatsu Praktijk, Amsterdam Oost. Wat is Shiatsu. Over de therapeut. Assign a menu in Theme Options Menus. 2e Oosterparkstraat 247, 1092 BM Amsterdam.
Shiatsu Amsterdam Behandelingen.
Nyima Shiatsu Praktijk in Amsterdam Noord en IJburg. Shiatsu is weldadig te ondergaan. Door zachte, ondersteunende aanraking worden specifieke gezondheidsproblemen verholpen en de algehele gezondheid en het wel-zijn bevorderd.Shiatsu sessies zijn tegelijkertijd ontspannend en verkwikkend. Shiatsu is werkzaam bij.: chronische en acute stress.
Iokai Shiatsu Praktijk Amsterdam, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Diemen Kerstin Kr├╝ger.
Shiatsu Praktijk, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Diemen. Iokai Shiatsu Introductie. ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT. Aandacht in de vorm van aanraking is basaal, zowel in contact met jezelf als met anderen. Aandachtige aanraking zorgt voor een ontspannen en veilig gevoel.

Contacteer ons