Meer resultaten voor klassieke shiatsu opleiding den haag

klassieke shiatsu opleiding den haag
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu CONTACT LOCATIE.
2593 XP DEN HAAG. dinsdag t/m donderdag van 10.00 17.00 uur. Alle betalingen voor cursussen, seminars en de opleiding geschieden per bank op ABN-AMRO reknr.IBAN CODE: NL38ABNA 0568425502 t.n.v. De kosten van een consult worden contant afgerekend. Algemene Voorwaarden Klik hier. Heeft u vragen, ideeën of suggesties voor onze organisatie? Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, agenda's' en ontwikkelingen? Laat het ons dan weten. U kunt het contactformulier invullen of een email sturen. We schenken graag aandacht aan uw inbreng! Via Social en Zakelijke netwerken. Shiatsu Een bron van 5000 jaar studie, zelfkennis en gevoel; een fundament voor alle moderne" helende toepassingen.
Portugese
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu THERAPEUTEN.
Therapeuten in plaats E t/m O. Therapeuten in plaats P t/m Z. Terug naar therapeuten. Shiatsu Een bron van 5000 jaar studie, zelfkennis en gevoel; een fundament voor alle moderne" helende toepassingen. Meer dan wat het Westerse denken te bieden heeft.
tips
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu DO-IN.
Traditionele Shiatsu scholen zoals de N.S.K.S. trainen de cursisten nooit zonder een degelijke training in Do-In. Want hoe kan je immers een ander op de juiste wijze benaderen, als je niet in staat bent je eigen ki te voelen en in balans te houden? Bij alle cursussen, trainingen en gedurende de vierjarige opleiding van de N.S.K.S.
linkbuilding tips
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu Kawada.
Zijn experimenten met deze acht wondermeridianen zijn opmerkelijk effectief. Yuichi Kawada is oprichter en directeur van Yoseido Shiatsu, de driejarige beroepsopleiding tot Shiatsu therapeut in België. In 2002 verscheen zijn boek Essential Shiatsu waarin hij schrijft over de rol van de acht wondermeridianen.
zeilvakantie kroatie
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu SEMINARS.
master Kawada geeft exclusief les in de Nederlandse school voor klassieke shiatsu in Nederland. Oriental Diagnosis Seminars. Seminar Medicinaal Macrobiotic Koken volgens Kyoko Onishi met Anushka Hofman 2019. Transformatiie Seminar in Lunteren full next seminar 2020. Do-In Seminar voor Vrowen zie www.do-in.nl. Do In docent opleiding zie www.do-in.nl.
step
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu OPEN DAG.
Hendrik Zwaardecroonstraat 197 199 Den Haag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat op 070 3831500. Open op dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 17.00. We hopen u te verwelkomen! Hoe kom ik bij de Open Dag? Klik hier voor Google kaart. AANBIEDING: EXTRA KORTING OPLEIDING VOOR BEZOEKERS OPEN DAG! Bezoekers die zich óp de Open Dag inschrijven voor de opleiding niveau 1, ontvangen een extra korting van 100, op het lesgeld van het eerste jaar. Begint u samen met iemand anders die ook nieuw is, ontvangt u beiden nogmaals 100. Bij Downloads Links kunt u de waardebon downloaden. Voor meer informatie over kortingen klik hier. Presentatie Schema Open Day. Open Do-In les. Deze les wordt gegeven door Anushka Hofman, docente van Niveau 1 van de opleiding. Anushka is een van de meest ervaren Do-In docenten in Europa. In deze open les laat ze u kennis maken met de beginselen van Do-In. Iedereen, jong en oud, fit of of niet, kan hieraan deelnemen. Draag gemakkelijke en loszittende kleding. De shiatsu demonstratie wordt gegeven door ervaren studenten van de school en gepresenteerd en begeleid door Alan Nash.
slotenmaker arnhem
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu OPLEIDING.
Doel van de HBO niveau opleiding. De opleiding tot klassieke Shiatsu therapeut is een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding die tot doel heeft de studenten op te leiden tot het beroep van Shiatsu therapeut. Een volwaardig Shiatsu therapeut voldoet aan de in de beroepscompetenties geformuleerde eisen.
Simulator

Contacteer ons