Zoeken naar stoelmassage leiden

stoelmassage leiden
5 x overheerlijke massages in Leiden indebuurt Leiden.
Denk aan: hammam, body wraps, sportmassage, hot stone massage en een zwangerschapsmassage. Wellnessresort Leiden wellness. Nu open 0930: 2330.: Bargelaan 180, Leiden. Bekijk meer: wellness. Beeld: Papilio Moments. Papilio Moments kun je vinden in de wijk Stevenshof. In de salon heb je verschillende opties. Ontspanningsmassage, sport en ontspanningsmassage en stoelmassage.
thaise massage leiden
Holistische Massage Therapie Holistische Massage Leiden.
Holistische Massage Therapie TouchPro Stoelmassage Babymassage. Roepen van de ziel. Massage voor iedereen. In de holisitische visie vormen lichaam, emoties en gedachten een geheel. Ze beinvloeden en weerspiegelen elkaar. Door middel van massagetherapie krijg je aandacht en word je je bewust hoe je lichaam aanvoelt.
portugese tegels
Salvador Massage Leiden.
2311 HA Leiden. T: 071-888 66 85. M: 06-282 57 312. E-mail voor info. Ben je aan het eind van de week ook zo toe aan een degelijke massage? Wel, bij SALVADOR MASSAGE ben je in de bekwame handen van.
medaille maken
MASSAGE Pilates Studio Leiden. MASSAGE Pilates Studio Leiden.
De Shiatsu stoelmassage is een ontspannende en activerende massage. Het is een drukpuntmassage. De rug, schouders, nek armen en handen worden gemasseerd. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Na de behandeling op de massagestoel voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Shiatsu is een vorm van massage, waarbij met hand of vingerdruk de natuurlijke energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd. Een behandeling werkt ontspannend voor lichaam en geest. Wij werken per offerte voor bedrijven. Stuur ons een e-mail! Het is mogelijk een cadeaubon te bestellen. Stuur ons hiervoor een mail met je naam, adres, e-mail en telefoonnummer en voor wie de bon is met naam, adres, e-mail en telefoon en voor welk bedrag. Het bedrag kan overgemaakt worden naar banknummer 1027153 t.n.v. Natasha Sports Massage te Leiden.
krediet
Bedrijfsmassage Massage in Bedrijf.
We helpen bedrijven met het verminderen van nek, rug en schouderklachten. Met stoelmassage en shiatsu massage zorgen we voor meer vitaliteit en motivatie op de werkplek. Onze gekwalificeerde masseurs staan er garant voor. Bedrijfsmassage en vitaliteit. Met een goed vitaliteitsbeleid blijven je medewerkers en je.
Airport
Bedrijfs en stoelmassage in Leiden: vermindert werkstress.
De kleding mag worden Een stoelmassage is laagdrempelig en daardoor zeer geschikt voor op het werk of tijdens een beurs of evenement in Leiden. De stoelmassage duurt maximaal 20 minuten, waardoor er in korte tijd veel mensen gemasseerd kunnen worden.
Bandelettes

Contacteer ons