Zoeken naar stoelmassage den bosch

stoelmassage den bosch
shiatsu den bosch index.
Echter gaat de werking nooit verder dan het eigen lichaam aangeeft. De massage is voor de meeste mensen vooral lekker ontspannend. Vanuit mijn uitgebreide kennis en intuïtie, opleiding tot Shiatsu-masseuse en brede persoonlijke ontwikkeling, stem ik af op jouw lichaam en problematiek.
boxspring stof
Levenskunst t Cocon.
Telefoon: 06 3616 3333. Gerreke van den Bosch. Gerreke is Ayurvedisch Massage Practitioner. Gerreke is al ruim 35 jaar met yoga bezig en in aanvulling op de Yoga volgde ze de opleiding Ayurvedisch Massage Practioner. Ayurveda is een oude Indiase gezondheidsleer. Het woord betekent letterlijk Wetenschap van het Leven. Voor het maken van een afspraak voor een Ayurvedische massage kan je bellen met 06 2831 8622 of stuur Gerreke een email. Voor meer informatie kijk je op de vernieuwde website van Gerreke. Neem vooral een kijkje onder Media. Mooie filmpjes en natuurlijk het yogablad van de Nederlandse Vereniging van Yogadocenten. Like en deel! Gerdine is gediplomeerd sportmasseur en aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Puur fysiek gezien is een massage een behandeling die de gezondheid van de spiercellen bevordert. Naast sportmassages geeft Gerdine Ontspanningsmassage, Voetreflex en Stoelmassage.
prince 2
Stoelmassage in s-Hertogenbosch massage-info.nl.
Klik hier voor meer informatie. Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Stoelmassage in s-Hertogenbosch. Shiatsu Massage Therapie Den Bosch. Shiatsu Massage Den Bosch wordt gerund door Marloes van Mensvoort. Zij is Shiatsu Therapeute geregistreerd NVST en een bijzonder fijne masseuse.
vlaamskrediethuis.be
stoelmassage De Bosch bedrijfsmassage DenBosch.
Stoelmassage is een massagevorm die bij uitstek geschikt is voor op de werkplek of tijdens een evenement. Een ontspannen momentje tussendoor met groot effect. Ik gebruik technieken uit de klassieke massage, shiatsu, ayurvedische massage en LomiLomi. Met deze technieken masseer ik de rug, schouders, nek, hoofd en armen.
Suchmaschinenoptimierung
Welkom Uw Specialist in Balans Praktijk Art to Balance.
Stoelmassage Touch pro. Access Bars behandeling. Access Body processen. Wat is Access Consiousness. Access Bars behandeling. Access Body processen. Access Bars Class. Home admin 2018-05-28T1415430000.: Praktijk Art to Balance staat voor een actieve aanpak in preventie, herstel en bewustwording voor bedrijven en particulieren door coaching, massages en energetisch lichaamswerk.
tattoo

andere vermeldingen in Den Bosch waarin u mogelijk bent geïnteresseerd. Thais Wellness Centre. Den Bosch admin. Thais Wellness Centre Den Bosch, een mooie en sfeervolle Thaise massagesalon, waar u zich in Thailand waant. Er is hier alles gedaan om de uitstraling meer.
koffiemachine kopen
Portfolio Massage in Bedrijf.
ANWB Den Haag. Batavia stad Almere. e-Health Ventures Group Oud Gastel. Koninklijke Nederlandse bergsportvereniging Woerden. Space expo Noordwijk. Boekencentrum uitgevers Zoetermeer. LOI Leidse onderwijsinstellingen. NS Opleidingen Amersfoort. Tientallen scholen i.v.m de jaarlijkse Dag van de leraar. Wilt u ook stoelmassage op het werk?
Green Pasture
Kahuna-Massage in Den Bosch Alle aanbiedingen op een rij.
Deze vinden plaats in mijn praktijk aan de Smirnoffstraat 40 in Den Bosch of desgewenst bij je thuis. Je kunt bij mij terecht voor: Ontspanningsmassage Lomi Lomi massage Hoofdpijnmassage Medical Taping Hot stone massages Body pakkingen met massages Massages aan huis 019, per km.
Yvonne Massage.
Er kan gekozen worden voor een uitgebreide stoelmassage of een behandeling op de massagetafel. Naar voorkeur kan gemasseerd worden over de kleding of op de huid, met lotion. Een algemene ontspanningsmassage of massage gericht op een bepaald gebied, zoals de bovenrug, is beide mogelijk. Behandeling van 20 minuten: 25., Behandeling van 30 minuten: 37., Behandeling van 60 minuten: 70., Deze prijzen zijn inclusief btw. Een behandeling bestaat uit een inleiding, massage en afsluiting. Via mail of telefonisch kan rechtstreeks met mij een afspraak gemaakt worden. Ook via de fysio en manueel therapeuten Stijn Willems en Ruben van den Bosch kan gekeken worden naar de mogelijkheden.
Chuths Medisch Centrum Den Bosch Massagesalon in s-Hertogenbosch-Centrum, Noord-Brabant Treatwell.
Toon meer reviews. Chuths Medisch Centrum Den Bosch. De Gruyterpassage 10. 5211TS Den Bosch. Aan de Gruyterpassage in Den Bosch vind je Chuths Medisch Centrum. Bij deze salon kun je terecht voor een ontspanningsmassage, facial guasha, Tui-Na massage, acupunctuur therapie en voetreflextherapie.

Contacteer ons