Resultaten voor shiatsu massage

shiatsu massage
Shiatsu Anbos.
De kracht van Shiatsu. Shiatsu is een Japans massagesysteem. Het woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Deze massage wordt in Nederland dan ook vaak drukpuntmassage genoemd De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking van uitgaat.
fortigate
Shiatsu therapie en tuina massage Home Shiatsu Massage Therapie.
Wat zijn de voordelen van shiatsu massage therapie? De voordelen van shiatsu massage voor je gezondheid gaan verder dan alleen het oplossen van kwalen en pijnen. Stress en overspannenheid. Shiatsu behandelingen verminderen stress. Ze laten het lichaam ontspannen en brengen de emoties in balans.
massagesalon amsterdam west
Shiatsu-Praktijk Balance.
Verder werkt shiatsu erg ontspannend op zowel lichaam als geest. Ontspanningsmassage of ook wel shiatsu-massage kan preventief worden ingezet wanneer er sprake is van weinig klachten. De massage werkt vooral erg ontspannend en zorgt dat je lichaam en geest meer in balans komen.
oven
Shiatsu massage, Amsterdam West, Shiatsukunst, Elly Kunst.
Lichaams en zelfbewustzijn kunnen worden vergroot. Shiatsu massage is niet bedoeld als vervanging voor behandeling van een arts, fysiotherapeut of psycholoog. Het kan heel goed naast en tezamen met Westerse geneeskunde plaatsvinden. Shiatsu wordt niet voor niets preventieve, complementaire geneeskunde genoemd.
kelder inrichten als leefruimte
Massagepraktijk Limmen Beleef sport-/shiatsumassage bij Massagepraktijk Limmen!
Vertel eens iets meer over Shiatsu? Shiatsu is ontstaan in Japan. Er zijn verschillende stijlen binnen Shiatsu. De stijl die ik beoefen komt van Tokujiro Namikoshi en is een zeer specifieke stijl vooral gericht op fysieke symptomen en het corrigeren van fysieke onbalans. Het is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Is deze massage stevig?
Green Pasture
Shiatsu massage Waterlelie wellnessresort.
Ook helpt het bij het in stand houden van een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. De Shiatsu massage heeft een gunstige invloed op onder andere rugpijn, migraine, stress gerelateerde klachten, chronische vermoeidheid, zenuwstelsel en de hormoonhuishouding, spit, RSI, reumatische klachten en fibromyalgie.
tuinhuisje
Shiatsu massage Noord Straalt.
Shiatsu heeft een sterk preventieve werking en geeft het lichaam zijn natuurlijke weerstand en herstelvermogen terug. Daarbij is Shiatsu zeer ontspannend en rustgevend. Kom ook ervaren wat Shiatsu voor jou kan doen en maak een afspraak met mij, Erwin Keuning.
Leena Oksanen.
Over Leena Oksanen. Welkom op de website van Shiatsumassage Leena Oksanen. Mijn praktijk voor shiatsumassage bevindt zich in Nijmegen Brakkenstein. Ik ben gediplomeerd Shiatsu-therapeut en een ervaren bedrijfsmasseur. U kunt bij mij terecht voor een Shiatsu-therapie, ontspanningsmassage of een stoelmassage behandeling.
Shiatsumassage Bakker Training Therapie.
Hoe shiatsumassage werkt. Shiatsu kun je zien als een soort gezondheidsbarometer. Elke toepassing van druk met de handen of vingers brengt een diagnose met zich mee. Handen kunnen namelijk het verschil in huidtemperatuur en stijfheid van de spieren signaleren. Bij shiatsumassage kan je hele lichaam gemasseerd worden, beginnend bij de voeten en eindigend bij het hoofd. Is dat te intensief? Dan kun je ook kiezen voor alleen een voetmassage en/of massage van hoofd en handen.
Shiatsu Massage.
SPECIALISATIE: COSMETISCHE SHIATSU MASSAGE.: Inhoud van de opleiding. De Specialisatie Shiatsu massage is opgebouwd uit onderstaande onderdelen.: Theoretische kennis van.: Algemene en specifieke theorie; Meridianen.; Indicaties en absolute en relatieve contra-indicaties.; Theorie van de praktijk. Voorbereiding: installeren model; Opbouw: opbouw en volgorde.;

Contacteer ons