Meer resultaten voor shiatsu stoelmassage

shiatsu stoelmassage
shiatsu - Onze massage Olie.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
stoelmassage - Massage en Schoonheid.
Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie. 27 Thaise massage Klik hier voor meer informatie. 28 Zweedse Massage Klik hier voor meer informatie. 29 Schoonheidsbehandelingen Klik hier voor meer informatie. Nara Thai Wellness. 020 846 36 38.
Wat is een shiatsu stoelmassage en hoe werkt het? Mens en Gezondheid: Diversen.
Voor een uitgebreide shiatsu behandeling is het mogelijk om naar een specialist te gaan, maar er zijn ook goedkopere mogelijkheden zoals de shiatsu massagestoel. Ook voor werkgevers kan een investering in een shiatsu massagestoel voordelen hebben. Wat is een shiatsu stoelmassage?
stoelmassage cursus
Shiatsu Stoelmassage Massagepraktijk Margret de Groot.
Massage en reuma. Shiatsu Stoelmassage is een Japanse drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals stress en CANS voorheen RSI.
ikea
Shiatsu stoelmassage.
Shiatsu stoelmassage kan heel goed helpen om beroepsziekten zoals burn-out en RSI evenals andere klachten aan het bewegingsapparaat te voorkomen. Met de stoelmassage kun je spanningsklachten als gevolg van stress of een eenzijdige of niet optimale werkhouding voorkomen. De stoelmassage werkt vooral ontspannend en preventief.
beste zangers van nederland
Shiatsu Stoelmassage.
Voorkomen is beter dan genezen, een goede preventieve behandeling kan een forse besparing opleveren op ziektekosten. Heb je interesse in een stoelmassage of wil je de mogelijkheden bespreken een aantal Shiatsu stoelmassagesessies aan te bieden in je bedrijf of op een evenement?
persoonlijke kaart
Shiatsu massage Massage in Bedrijf.
Shiatsu massage kan ook op de massagestoel worden uitgevoerd wat de behandeling in de werkomgeving vergemakkelijkt. Shiatsu stoelmassage is therapeutisch het sterkere broertje van de meer algemene stoelmassage wat voornamelijk een preventief karakter heeft. De shiatsu massages op de massagestoel zijn vergelijkbaar met die van de fysio en manueel-therapeut.
dopper bedrukken
Shiatsu Stoelmassage.
Het is preventief bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. De shiatsu stoelmassage ook wel bedrijfsmassage genoemd biedt een ontspannende stoelmassage voor de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. Wat gebeurt er tijdens een Shiatsu Stoelmassage?
website laten ontwerpen

Contacteer ons