Zoeken naar shiatsu stoelmassage

shiatsu stoelmassage
Wat is een shiatsu stoelmassage en hoe werkt het? Mens en Gezondheid: Diversen.
Voor een uitgebreide shiatsu behandeling is het mogelijk om naar een specialist te gaan, maar er zijn ook goedkopere mogelijkheden zoals de shiatsu massagestoel. Ook voor werkgevers kan een investering in een shiatsu massagestoel voordelen hebben. Wat is een shiatsu stoelmassage?
sophos
Shiatsu Stoelmassage Massagepraktijk Margret de Groot.
Massage en reuma. Shiatsu Stoelmassage is een Japanse drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals stress en CANS voorheen RSI.
Energetix
Shiatsu stoelmassage.
Shiatsu stoelmassage kan heel goed helpen om beroepsziekten zoals burn-out en RSI evenals andere klachten aan het bewegingsapparaat te voorkomen. Met de stoelmassage kun je spanningsklachten als gevolg van stress of een eenzijdige of niet optimale werkhouding voorkomen. De stoelmassage werkt vooral ontspannend en preventief.
consumentenbond
Shiatsu Stoelmassage.
Voorkomen is beter dan genezen, een goede preventieve behandeling kan een forse besparing opleveren op ziektekosten. Heb je interesse in een stoelmassage of wil je de mogelijkheden bespreken een aantal Shiatsu stoelmassagesessies aan te bieden in je bedrijf of op een evenement?
vocht in muur zelf meten
Shiatsu massage Massage in Bedrijf.
Shiatsu massage kan ook op de massagestoel worden uitgevoerd wat de behandeling in de werkomgeving vergemakkelijkt. Shiatsu stoelmassage is therapeutisch het sterkere broertje van de meer algemene stoelmassage wat voornamelijk een preventief karakter heeft. De shiatsu massages op de massagestoel zijn vergelijkbaar met die van de fysio en manueel-therapeut.
touchscreens
Shiatsu Stoelmassage.
Het is preventief bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. De shiatsu stoelmassage ook wel bedrijfsmassage genoemd biedt een ontspannende stoelmassage voor de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. Wat gebeurt er tijdens een Shiatsu Stoelmassage?
turquoise

Contacteer ons