Resultaten voor shiatsu massage enschede

shiatsu massage enschede
Home Hercules Handen.
We verzorgen ook massage op locatie in o.a. Enschede, Hengelo, Almelo, Delden, Borne, Goor en Oldenzaal! Hercules Handen Massage is de massagepraktijk van Gil Langberg, gediplomeerd shiatsu masseur met jarenlange ervaring. Er wordt volgens afspraak gewerkt in de eigen praktijk in Delden of op locatie door heel Twente.
tempur
Shiatsu in Enschede massage-info.nl.
YinYang Praktijk Enschede. YinYang Praktijk is geen spa of een grote massagesalon waar je gewoon een volgende" klant" bent. Het is een kleinschalige massage praktijk eenmanszaak waar persoonlijke. Michiko Shiatsu stoel massages voor bedrijven, tijdens evenementen of voor particulieren. Heerlijk en ontspannend!
herbal-life
Stoelmassage Simone Elschot, Shiatsu, Michiko Healing Enschede Shiatsu.
In 2006 heb ik bij Jaana Siltasalmi van Shiatsu-in Bedrijf de opleiding tot Shiatsu en bedrijfsmasseur afgerond. In mijn eigen praktijk geef ik Shiatsu massages op de mat en stoelmassages. Actueel 20-07-2017 Tai Chi Tao in het park, kadobon en strippenkaart.
bereken autolening
Iokai shiatsutherapie Enschede.
Stel een vraag aan een therapeut. Iokai shiatsu therapie in Enschede. Home Zoek therapeut per woonplaats Iokai shiatsu therapie in Enschede. Woont u in Enschede en bent u op zoek naar een Iokai shiatsutherapeut voor een shiatsubehandeling of shiatsu massage?
mok bedrukken
Sonergie Praktijk, Natuurgeneeskunde, Massagecursussen, Massageworkshops, Afvallen Sonergie Praktijk.
Massage is een vak en ook jij kunt het leren! Welkom bij Sonergie Praktijk in Enschede. Bij Sonergie Praktijk kan je terecht voor een breed aanbod in professionele massagecursussen, massageworkshops en integere massagebehandelingen. Ik werk zowel met particulieren als bedrijven èn op maat.
Oasis
Shiatsu stoel massage Simone Elschot Massage EnschedeShiatsu stoel massage Enschede Simone Elschot.
Shiatsu stoel massage Enschede. Ik ben werkzaam als Shiatsu stoelmasseur in mijn eigen praktijk, bij organisaties, tijdens evenementen en feesten waar aandacht is voor gezondheid en welzijn. Het ontvangen van Shiatsu bevordert een betere energiedoorstroming in het lichaam, ontspant diep en kan werken bij diverse klachten die te maken hebben met stress en overbelasting.
zoekmachine optimalisatie bureau
Shiatsupraktijk Berger.
Wat is shiatsu? Shiatsupraktijk in Enschede. Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, nek, schouder of rugklachten, vermoeidheid en ademhalingsmoeilijkheden komen bij veel mensen voor. Sommige mensen accepteren dit: het hoort er gewoon bij. Dit is jammer, want vaak zijn deze klachten te verhelpen of in elk geval te verminderen.
massage cursus amsterdam
Shiatsu Massage Hercules Handen.
Niets vermoedend en in eerste instantie klachtenvrij, ging in naar Gil om een algehele massage te ondergaan, zodat alle energie vrij blijft stromen. Al snel vond Gil een aantal blokkades en pijnpunten, welke hij te lijf ging met massage en shiatsu.
zeilvakantie met schipper
Stoelmassage Simone Elschot, Shiatsu, Michiko Healing Enschede Welkom.
Van harte welkom op mijn website! Ik ben vanaf juni 2006 werkzaam werkzaam als Shiatsu en stoelmasseur in mijn eigen praktijk en geef ook massages op locatie; bij organisaties of tijdens een evenement bijvoorbeeld. Daarnaast geef ik op enkele locaties lessen in Tai Chi Tao; een toegankelijke manier van Tai Chi beoefenen. Ik vind het heerlijk om les te geven in de natuur en ben dan ook het hele jaar door te vinden in het Ledeboerpark in Enschede.
seo specialist

Contacteer ons