Resultaten voor shiatsu massage limburg

shiatsu massage limburg
Shiatsu Maastricht.
of elke andere gewenste locatie. Met mijn kennis draag ik graag bij aan jouw welzijn. en vanuit mijn ruime ervaring coach ik je met veel plezier. naar een groter lichaamsbewustzijn. Er is parkeergelegenheid. Vraag er gerust naar bij het maken van een afspraak.
sportmassage
shiatsu-echt Welkom bij Shiatsu-Echt, praktijk voor Shiatsu en Shen massage.
In mijn praktijk maak ik gebruik van Shiatsu therapie en Shen massage. Meestal combineer ik deze twee behandelingen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor puur een Shiatsu behandeling. Heb je last van rugpijn, whiplash of heb je een burnout of soort gelijke klachten?
condensdroger
Shiatsu Roermond Praktijk van Gemma Sanders.
Mijn opleiding heb ik van 2005-2009 gevolgd aan het Instituut voor Shiatsu Massage Therapie ShuHaRi, onderdeel van de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai te Nijmegen. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen op het gebied van TCM en medische en psychosociale basiskennis.
3d fotolijst
Shiatsu Praktijk Parcival Maastricht.
Shiatsutherapie op de futon is een langere en meer intensieve massage, voor diepere lichamelijke en geestelijke klachten.Over het algemeen wordt deze behandeling geadviseerd. Shiatsu is therapeutisch en ontspannend. Shiatsu heelt, door druk met de vingers. Shiatsu geeft Ki, nieuwe energie.
autolening kbc
IRENE SCHELL SHIATSU-MASSAGE en TCG Home.
Shiatsu-MASSAGE en Acupunctuur. Balans is de Basis voor een gezonde geest in een gezond lichaam. dat is waar Shiatsu en TCG over gaan., het op een ontspannen wijze terug in balans brengen van je energetisch patroon. Japanse energetische massage en Acupunctuur.
led hanglampen eettafel
Shiatsu Therapeuten in Provincie Limburg.
labelwriter
Welkom bij SamiMagno Shiatsu!
Deze vierjarige beroepsopleiding werd op 19 oktober 1999 met succes afgesloten. Sammy heeft in Eygelshoven zijn eigen praktijk voor yoga en shiatsu. Hij werkt tevens als yogadocent voor Meander Zorgservice Zuidoost Limburg. Wij bieden de volgende diensten aan.: Shiatsu Massage aan huis.
woningontruiming amsterdam
Shiatsu Limburg goudengids.be.
72 resultaten voor shiatsu Limburg. Beoordeel dit bedrijf. 3630 Eisden Maasmechelen Lindenlaan 105. Kinesitherapeuten, Kinesitherapeuten, Maasmechelen, Kinesitherapeut, Yoga, Bekkenbodemreducatie, Pre-en Postnatale, Zwangerschapskine, Oefentherapie, Relaxatie, Shiatsu. Beoordeel dit bedrijf. 2260 Westerlo Schoolstraat 9. Beoordeel dit bedrijf. 3950 Bocholt Leukeneindestraat 5. Alternatieve behandelingswijzen therapie├źn. Beoordeel dit bedrijf. 3370 Willebringen Boutersem Domstraat 28. Massage, Boutersem, Menstruatieklachten, Spijsverteringsstoornissen, Shiatsu, Schouderklachten.
SEO score

Contacteer ons