Op zoek naar shiatsu massage gent?

shiatsu massage gent
massage Gent - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Seishin Shiatsu Gent Massagesalon in Rooigem, Gent Treatwell.
Deep tissue massage. Rug, schouder en nekmassage. Ontdek de beste massage salons. Boek een duo massage. Last minute een wax nodig? Ontdek de beste gezicht threading. Last minute spray tan? Ontek onze lichaamsbehandelingen. Over Reviews Boek nu. Seishin Shiatsu Gent.
huis kopen frankrijk
Shiatsu massage Gent goudengids.be.
shiatsu massage in Gent. Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Uw bedrijf toevoegen. Stad of gemeente. 20 resultaten voor shiatsu massage Gent. De Ruyver Leen. Beoordeel dit bedrijf. 9070 Destelbergen Kerkstraat 37. Beoordeel dit bedrijf. 9270 Kalken Laarne Dendermondsesteenweg 29.
dymo labelwriter netwerkprinter
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
simulatie lening
shiatsu-mariakerke.
Naast een evenwichtige voeding, goede ademhaling, lichaamsbeweging en positief denken is Shiatsu een ideaal hulpmiddel om zelf onze lichamelijke en psychische conditie en gezondheid te begrijpen, te beheersen en te bewaren. Meer info over de historiek van shiatsu vind je hier.
SEO score
Seishin-Shiatsu.
BASISCURSUS IN GENT. 16/17 en 30/31 maart 2019. Telkens van 9.30u tot 17u. Leraar: Peter Albrecht. Meer info op www.shiatsu.gent. Inschrijvingen graag per mail op peteralbrecht@live.be of telefonisch op nummer 0474396552. AZB De Belgische ZEN Vereniging. Taijischool Lieven van den Berghe. Shiatsu op het werk werkt. Een shiatsubehandeling wordt door uw werknemers als een welgekomen rustmoment ervaren. Diepe relaxatie en revitalisatie zorgen voor een goed gevoel van welbevinden. In ons dagelijks leven op het werk zitten we de hele dag voor de computer of doen we voor een hele tijd repetitieve bewegingen, we staan dikwijls onder stress. Spanningen in nek en schouders, pijn in de onderrug en vermoeidheid zijn vaak het gevolg. Vrijblijvend kom ik langs op de werkplek voor een demonstratie. Tijdens de demonstratie behandel ik twee personen zodat ze kunnen ervaren wat shiatsu voor hen doet. Een massage duurt 20 minuten of langer op een ergonomische massagestoel of op een futon mat op de grond.
SEO
Shiatsu / ontspannende drukpuntmassage / Gent / Els Cottyn.
Els Enkel op afspraak 09 259 16 57. Cottyn Grondwetlaan 112. Wat is Shiatsu. 2016 by Els Cottyn.Proudly created with Wix.com. ondernemingsnummer 789 101 730. Luisteren naar jezelf. Tijd nemen om te ontspannen. in Gent Op tijd spanningen in nek, schouders en rug aanpakken.
bosch wasmachine
Shiatsu Gent Home.
Op YouTube zal u alle 8 video's' vinden die de hele Shiatsu-basisbehandeling tonen. Het is deze behandeling die de studenten leren tijdens de Basiscursus. Europese Shiatsu Federatie. Belgische Shiatsu Federatie. ShinzuiKai Belgiƫ en Japan. ShinzuiKai Shiatsu Professionele opleiding in Gent en Brussel.
slotenmaker den haag

Contacteer ons