Meer resultaten voor shiatsu massage apeldoorn

shiatsu massage apeldoorn
Welkom bij de Twaalf Sprengen.
Shiatsu blijkt een effectieve therapie tegen diverse klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, lage rugpijn, nek en schouderklachten en andere kwalen. Via deze site informeer ik u graag over de mogelijkheden die De Twaalf Sprengen biedt om te werken aan uw herstel en ontspanning.
thaise massage apeldoorn
Shiatsu Therapie Eline van den Berg.
Omdat ik aangesloten ben bij beroepsvereniging NVST worden mijn shiatsu behandelingen door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Meer informatie vind je op www.nvst.nl. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Ik adviseer om voorafgaand aan de behandeling zelf contact op te nemen met de eigen zorgverzekeraar. 7313 AA Apeldoorn.
fotolijst 20x30
Balansage, Shiatsu-praktijk Apeldoorn.
Balansage is een praktijk in Apeldoorn die zich richt op het herstel van uw lichamelijke en geestelijke balans door middel van Acupunctuur en Shiatsu therapie. Op de site krijgt u een korte uitleg over Shiatsu, Acupunctuur en wie ik ben.
huis kopen frankrijk
Centaurina massagepraktijk Chinese Geneeskunde.
7321 DD Apeldoorn. Tel: 06 50 86 87 87. Welkom op mijn site. U vindt hier informatie over de massagevormen die ik geef en over mijn praktijk in Centaurea. Ik geef ontspanningsmassage, hotstone massage, shiatsu-therapie, voetreflex-therapie, Reconnective Healing en Reconnection.
persoonlijke leningen
Overzicht van masseurs in Apeldoorn massage-info.nl.
Kaart weergeven Overzicht van masseurs in Apeldoorn. Antoinette Shiatsu Apeldoorn. Romeinenlaan 44, Apeldoorn. Massage praktijk BALANS EN BEWEGING. In de praktijk voor BALANS EN BEWEGING kunt u terecht voor SHIATSU behandelingen gericht op diverse klachten op het gebied van lichamelijk, mentaal en emotioneel.
SEO
Shiatsupraktijk Ineke Elings-Kok.
Ook bij stress, burnout of rouwverwerking is shiatsu een prachtige methode. Wanneer mensen bij een psycholoog in therapie zijn, werkt shiatsu zodanig dat het hele proces makkelijker verloopt. Het geeft het lichaam de mogelijkheid om sneller emoties los te laten.
fc den bosch
Shiatsu massages in Apeldoorn.
Spray Tanning, Airbrush. Bikini / Brazilian. Overige events en arrangementen. Overige Behandelingen Mannen. Overige Cosmetische Behandelingen. Shiatsu massages in Apeldoorn. Geen Salons gevonden voor.: Wassen, knippen, stylen. Wassen, knippen en kleuren. Fhnen en stylen. Dermaroller, Skin Needling. Shiatsu, Bindweefsel massage.
halogeen inbouwspots
Charlotte Arts Praktijk Apeldoorn.
Mijn naam is Charlotte Arts. Ik ben op 13 mei 1980 geboren in Apeldoorn, waar ik nog steeds met veel plezier werk. In mijn jeugd had ik regelmatig last van keel en oorontsteking. Later kwamen daar hooikoorts en huisstofallergie bij en kreeg ik jeuk in mijn mond en keel bij het eten van bepaalde noten en fruit.
etiketten printer
Massagestudio Apeldoorn.
De praktijk biedt naast de Personal Trainingen, ook verschillende massagebehandelingen aan waaronder sportmassage, wellnessmassage en oosterse en thaise massage. De praktijk verzorgt ook verschillende massageopleidingen in Apeldoorn. Onze massagebehandelingen zijn kwalitatief hoog en worden gegeven door een zeer ervaren en deskundige masseurs.
VPN
Praktijk voor shiatsu de Roos, Apeldoorn.
jose@shiatsuderoos.nl Poortersveld 602, 7327 AN Apeldoorn. Mijn naam is Jos van den Berg. Sinds 2004 ben ik werkzaam als shiatsutherapeut. Mijn opleiding voor shiatsutherapie heb ik gevolgd bij Shu Ha Ri, onderdeel van Qing-Bai. In 2003 heb ik deze opleiding afgerond.
woerden

Contacteer ons