Zoeken naar shiatsu massage apeldoorn

shiatsu massage apeldoorn
Shiatsupraktijk Ineke Elings-Kok.
Ook bij stress, burnout of rouwverwerking is shiatsu een prachtige methode. Wanneer mensen bij een psycholoog in therapie zijn, werkt shiatsu zodanig dat het hele proces makkelijker verloopt. Het geeft het lichaam de mogelijkheid om sneller emoties los te laten.
seo
Balansage, Shiatsu-praktijk Apeldoorn.
Balansage is een praktijk in Apeldoorn die zich richt op het herstel van uw lichamelijke en geestelijke balans door middel van Acupunctuur en Shiatsu therapie. Op de site krijgt u een korte uitleg over Shiatsu, Acupunctuur en wie ik ben.
kookplaat
Centaurina massagepraktijk Chinese Geneeskunde.
7321 DD Apeldoorn. Tel: 06 50 86 87 87. Welkom op mijn site. U vindt hier informatie over de massagevormen die ik geef en over mijn praktijk in Centaurea. Ik geef ontspanningsmassage, hotstone massage, shiatsu-therapie, voetreflex-therapie, Reconnective Healing en Reconnection.
nordvpn trial
Overzicht van masseurs in Apeldoorn massage-info.nl.
Bas Backerlaan 11, Apeldoorn. Massage praktijk BALANS EN BEWEGING. In de praktijk voor BALANS EN BEWEGING kunt u terecht voor SHIATSU behandelingen gericht op diverse klachten op het gebied van lichamelijk, mentaal en emotioneel. Baron Sloetkade 301, Apeldoorn. Praktijk Zenzalig biedt Wellness en Energetische massages voor diepe ontspanning en/of pijnverlichting!
privedetective
Balans en Beweging Shiatsu therapie en ontspanningsmassage in Apeldoorn Massage Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Balans en Beweging Shiatsu therapie en ontspanningsmassage is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Balans En Beweging Shiatsu The. Geef als eerste een beoordeling aan Balans en Beweging Shiatsu therapie en ontspanningsmassage in Apeldoorn. Gerelateerde bedrijven Balans en Beweging Shiatsu therapie en ontspanningsmassage Apeldoorn.
nilfisk
Shiatsu massages in Apeldoorn.
Spray Tanning, Airbrush. Bikini / Brazilian. Overige events en arrangementen. Overige Behandelingen Mannen. Overige Cosmetische Behandelingen. Shiatsu massages in Apeldoorn. Geen Salons gevonden voor.: Wassen, knippen, stylen. Wassen, knippen en kleuren. Fhnen en stylen. Dermaroller, Skin Needling. Shiatsu, Bindweefsel massage.
token
Charlotte Arts Praktijk Apeldoorn.
0 geen titel. Praktijk Apeldoorn is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: N.V.V.M, VBAG en RBCZ. Moeheid en Electronen Spininversie. Oorzaken laaggradige ontstekingen. Interview met Inge Hagemans Zomer 2008. Interview met Inge Hagemans in De Stentor. Laan van Kerschoten 73. 7316 ER APELDOORN.
supplement
Massagestudio Apeldoorn.
De praktijk biedt naast de Personal Trainingen, ook verschillende massagebehandelingen aan waaronder sportmassage, wellnessmassage en oosterse en thaise massage. De praktijk verzorgt ook verschillende massageopleidingen in Apeldoorn. Onze massagebehandelingen zijn kwalitatief hoog en worden gegeven door een zeer ervaren en deskundige masseurs.
Praktijk voor shiatsu de Roos, Apeldoorn.
jose@shiatsuderoos.nl Poortersveld 602, 7327 AN Apeldoorn. Mijn naam is Jos van den Berg. Sinds 2004 ben ik werkzaam als shiatsutherapeut. Mijn opleiding voor shiatsutherapie heb ik gevolgd bij Shu Ha Ri, onderdeel van Qing-Bai. In 2003 heb ik deze opleiding afgerond.
Shiatsu Therapie Eline van den Berg.
Omdat ik aangesloten ben bij beroepsvereniging NVST worden mijn shiatsu behandelingen door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Meer informatie vind je op www.nvst.nl. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Ik adviseer om voorafgaand aan de behandeling zelf contact op te nemen met de eigen zorgverzekeraar. 7313 AA Apeldoorn.

Contacteer ons