Meer resultaten voor shiatsu stoelmassage amsterdam

shiatsu stoelmassage amsterdam
Iokai Shiatsu Praktijk Stefan Slings Amsterdam.
Welkom Iokai Shiatsu Stoelmassage De therapeut Locatie Testimonials Tarieven Contact. Welkom op de website van de Iokai Shiatsu Praktijk van Stefan Slings. Iokai Shiatsu is een manuele therapie die zijn oorsprong vindt in de klassieke oosterse geneeskunde. Door druk uit te oefenen met mijn handen beïnvloed ik de meridianen in uw lichaam en daardoor uw organen en energiehuishouding. Na een shiatsubehandeling zult u vaak minder last hebben van klachten en zich beter voelen doordat uw levensenergie vrijer kan stromen. Daarnaast is Iokai Shiatsu zeer ontspannend. Naast informatie over Iokai Shiatsu en mijzelf vindt u op deze website informatie over mijn shiatsupraktijk, stoelmassages, de tarieven en hoe u contact met mij kunt opnemen voor een afspraak. Amsterdam info@iokaishiatsupraktijk.com 06 5397 6260 Foto's' / Photos: Erna Kuik.
ikea
Shiatsu massage in Amsterdam: Boek direct online! Treatwell.
Marloes is shiatsu therapeute en geeft bijzonder ontspannende shiatsu massages in haar praktijk aan de Brouwersgracht in Amsterdam. Bij Shiatsu Massage Therapie kun je terecht voor persoonlijk afgestemde behandelingen van stevige shiatsu tot zacht energetisch. Shiatsu is een massage-techniek die gebaseerd is op het eeuwenoude meridianensysteem.
Google Adverteren
Home Praktijk Wabi Sabi.
Praktijk voor Shiatsu Massage. 1091 LB Amsterdam. Shiatsu behandelingen dus ook tijdens de zwangerschap! komen voor vergoeding in aanmerking als je aanvullend verzekerd bent. Het eigen risico wordt niet aangesproken. Voor een overzicht van vergoedingen per verzekeraar voor 2019 kijk op deze pagina van zorgwijzer.nl.
ranking darts
Shiatsu Back to Balance Amsterdam Westerpark 31650268548.
Stoelmassage voor Bedrijven. Massage aan huis. Contact en afspraak. Energetische Japanse drukpuntmassage voor het hele lichaam. Energie gaat weer stromen en je zelf genezend vermogen wordt geactiveerd. Kan over de kleding heen. Deze energetische massage wordt ook wel Kayotima Shiatsu genoemd, een van oorsprong Japanse drukpuntmassage.
zeilvakantie kroatie
Welkom bij Shiatsu Studio Simone Bosch Shiatsu Studio 1013.
Het regelmatig boeken van een uurtje Shiatsu massage is dé manier om snel en effectief aan je klachten te werken. Meer over Simone Bosch. Het Energie Herstelplan. Marijke de Waal Malefijt en Tanja Visser. Maak een afspraak. Copyright 2019 Shiatsu Studio 1013 Blokmakerstraat 23 1013 DG Amsterdam Developer: jaaadesign.
https://www.zoefrobot.nl/nl/robotmaaiers/
Shiatsu Amsterdam in Rivierenbuurt en Staatsliedenbuurt.
voor Shiatsu, Stoelmassage en Coaching. Wie ben ik. Shiatsu Amsterdam zit in de Rivierenbuurt en de Staatsliedenbuurt. Twee plekken om even uit de hectiek van het bestaan te stappen en tot rust te komen. Heb je behoefte aan een goede massage?
https://www.amsterdamcabservice.com/
Stoelmassage Amsterdam en omstreken VitalityPro.
VitalityPro levert stoelmassage van 15, 20 of 30 minuten bij bedrijven en evenementen in Amsterdam en omstreken. Onze ervaren masseurs zijn experts in ontspanning en herstellen van energie. Wij komen het graag aan u demonstreren! Vitaliteit op de werkvloer. Wat doen wij? Shiatsu drukpuntmassage en stretches.
SEO optimalisatie
Shiatsu Massage Therapie Amsterdam Massagesalon in Brouwersgracht, Amsterdam Treatwell.
Marloes is shiatsu therapeute en geeft bijzonder ontspannende shiatsu massages in haar praktijk aan de Brouwersgracht in Amsterdam. Bij Shiatsu Massage Therapie kun je terecht voor persoonlijk afgestemde behandelingen van stevige shiatsu tot zacht energetisch. Shiatsu is een massage-techniek die gebaseerd is op het eeuwenoude meridianensysteem.
step

Contacteer ons