Zoeken naar stoelmassage zoetermeer

stoelmassage zoetermeer
Bijzondere massage in Zoetermeer Lichaamstaal de praktijk voor holistische massage in Zoetermeer.
En als je dan toch op je telefoon of tablet zit, schrijf dan gelijk even een beoordeling over je massagebehandeling bij mij of laat een recensie achter op mijn FaceBook pagina. Auteursrecht 2018 Lichaamstaal de praktijk voor holistische massage in Zoetermeer Thema: Flash door ThemeGrill.
boxspring bed leer
Massage in Zoetermeer, overzicht van 33 bedrijven over massage in Zoetermeer.
Trefwoorden van Lichaamstaal: massage, holistisch masseur Zoetermeer, massagetherapeut Zoetermeer, zwangerschapsmassage Zoetermeer, lichaamsbewust worden, Geestelijke verzorging Zoetermeer, Lichamelijke verzorging Zoetermeer, emotionele verzorging, massagebehandeling, Holistische massage, Zwangerschapsmassage, Weleda massage, Arnica massage, Calendula massage, Lavendel massage., 06-26492893, Klipperkade 138, 2725HC in Zoetermeer. Meer over Lichaamstaal contact website.
prince 2
Home Chinese stoelmassage.
2715 CA Zoetermeer. 06 250 180 19. De Academie voor Chinese Geneeswijze Bo Yi biedt vanaf september 2013 de driedaagse cursus Chinese Stoelmassage aan. In deze cursus leer je een stoelmassage te geven met behulp van Tuina massagetechnieken op de diverse meridianen en maak je kennis met enkele basisprincipes van de Traditionele Chinese Geneeskunde TCG.
https://www.seopageoptimizer.vlaanderen/nl/default/2008288/SEO.aspx
Centrum voor Thaise Massage Somboon.
Niet i.c.m klantenkaart. Onze cadeaubonnen zijn geweldig om te geven aan familie, vrienden of collegas onder elkaar. Van harte gefeliciteerd! U krijgt op uw verjaardag, 20% korting op uw Thaise massage. Centrum voor Thaise Massage Somboon Delftsewallen 27 2712 AS Zoetermeer Tel.
SEO
Stoelmassage in Zoetermeer massage-info.nl.
Zeraja's' Massages Zoetermeer. Openinstijden en prijslijst Maandag open van 1300: tot 2100: Dinsdag t/m vrijdag open van 1000: tot 2100: uur Zaterdag open van 1100: tot 1700: uur.met officiële. Massageprakijk Shannon Schrader Zoetermeer. Uw praktijk voor stoelmassage zowel de Touch Pro als de Chinese variant, cranio sacraal relaxatiebehandelingen, reiki en verkoop van edelstenen.
tattoo
Massage Zoetermeer Tijd en aandacht voor jou.
Soms ben je toe aan quality-time voor jezelf. Soms wil je even weg uit de hectiek van alledag. In september 2008 ben ik begonnen met mijn praktijk in Zoetermeer. Hiervoor heb ik de vierjarige HBO opleiding tot massagetherapeut gevolgd bij HOLOS in Utrecht.
koffiemachine kopen
Sport Wellness Massage.
Ze verminderen stress en stimuleren het geluksgevoel. Onderzoek heeft aangetoond dat door regelmatige massages het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt. En dat is goed nieuws voor de werking van het immuunsysteem, oftewel: het verhoogt je weerstand. Oliver Hardystrook 72., 2726 VA Zoetermeer.
thaise massage zoetermeer
Massage sport, ontspanning en hot/cold stone bij Fysiotherapie Beweeg en Ontspan.
Massage; de ultieme vorm van ontspanning! Fysiotherapie Beweeg en Ontspan, gevestigd in Rokkeveen, wijk 18, Zoetermeer is een kleinschalige Fysiotherapie praktijk, waar je ook terecht kunt voor Massages. Maaike Grovenstein is de trotse eigenaresse van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. Ik stel mezelf graag aan jou voor. Mijn naam is Maaike en ik nodig je uit om bij mij te komen ontspannen. Wat is er fijner dan een rustmoment te creëren in de vorm van een massage? 13 jaar geleden behaalde ik mijn sportmassage diploma en sindsdien heb ik al vele mensen heel erg blij van mijn massagetafel zien afkomen. Vanwege mijn fysiotherapeutische kennis en mijn hoog gevoeligheid, kan ik jou zeer goed helpen om jouw klachten te verlichten door middel van een massage of gewoon je even heerlijk laten wegdromen tijdens een massage. Na het behalen van mijn sportmassage in 2005, heb ik niet stil gezeten, je kunt bij mij ook terecht voor ontspannings, hot/coldstone en stoelmassage.
Rug, schouder en nekmassage in de buurt van Zoetermeer, Zuid-Holland Treatwell.
Houd mij ingelogd. of maak een nieuwe account aan Aanmelden. Kies datum tijd. Rug, schouder en nekmassage in de buurt van Zoetermeer, Zuid-Holland. We hebben 3 salons gevonden. Resultaten inclusief: Stoelmassage. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand. Binnen 02, km.
De helende hand Praktijk de helende hand.
oververmoeidheid en klachten als gevolg van stress. Ook wanneer je het gevoel hebt dat je bent vastgelopen of dat je niet meer de persoon bent die je wilt zijn, kun je bij de natuurgeneeskundige praktijk van Jeanine Imanuel in Zoetermeer terecht.

Contacteer ons