Resultaten voor stoelmassage den haag

stoelmassage den haag
Stoelmassage in Den Haag.
Wil jij een stoelmassage in Den Haag? Je kunt van mijn stoelmassage genieten in mijn praktijk, maar ik kan ook naar jou op je werk komen als er meerdere collegas interesse hebben. Voor werkgevers bied ik een korting aan, wanneer zij enkele van hun werknemers een stoelmassage willen geven.
den haag massage
Bridy van der Hoff Stoelmassage Massage Den Haag.
Massage en Coaching tijdens en na de zwangerschap. Stoelmassage is gebasseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage, massage op de rug, schouders, armen, handen, nek, hoofd en heupen. De massage wordt gegeven in zithouding op een speciaal ontwikkelde stoel, over de kleding heen. Combinatie: Stoelmassage en voetreflex.
massage cursus den haag
Stoelmassage en bedrijfsmassage Den Haag: tegen stress en RSI-klachten.
Het kennismakingstarief voor een stoelmassage in Den Haag begint bij 1250, per massage van 15 minuten. Op aanvraag maken wij graag een voorstel op maat dat past bij jouw bedrijf. Het tarief voor onze stoelmassages baseren wij op.: De tijdsduur van de massage.
marketing
Rug, schouder en nekmassage in Den Haag: Boek direct online! Treatwell.
Je bent ingelogd. Log in op jouw account. Houd mij ingelogd. of maak een nieuwe account aan Aanmelden. Kies datum tijd. Rug, schouder en nekmassage in Den Haag. We hebben 51 salons gevonden. Resultaten inclusief: Stoelmassage. Bekijk zoekresultaten op kaart.
website - Optimalisatie
Massage Den Haag Praktijk voor massage Bodyflex4You.
Bodyflex4You, praktijk voor massage in Den Haag. Ben je op zoek naar iemand die een goede massage kan geven in de omgeving Den Haag? Bodyflex4You is een massagepraktijk gespecialiseerd in het geven van diverse vormen van massages. Massage bij kanker.
vaatwasser inbouw
Tarieven massage praktijk Fair Touch te Den Haag, Scheveningen. Facebook. Facebook.
Workshop partner massage. 75 euro per persoon. 20 minuten 15 euro minimaal 3 personen. Massage op locatie.: 15 euro extra voor massages binnen Den Haag. 15 euro extra plus 020, cent per gereden kilometer voor. massages buiten Den Haag retour.
persoonlijke leningen
Stoelmassage Den Haag Massage in Bedrijf.
De kosten voor stoelmassage kunnen fiscaal worden opgevoerd en dat scheelt! Ervaring van diverse bedrijven in Den Haag leert dat een regelmatige stoelmassage op de werkvloer meer voordelen met zich meebrengt dan kosten. De voordelen voor bedrijven en organisaties zijn.:
f secure vpn
Stoelmassage / bedrijfsmassage in Den Haag.
Stoelmassage makkelijk en snel geregeld! STOELMASSAGE DEN HAAG. Waarom massage in jouw bedrijf in Den Haag? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat stoelmassage een gunstige invloed heeft op diverse fysiologische processen, ten gunste van de gezondheid en het welbevinden.Enkele voorbeelden zijn.:
Matras kopen
Stoelmassage Den Haag Vitallife.
Dit heeft deels te maken met de explosieve vraag naar bedrijfsmassage op de werkplek. Naast stoelmassage den haag biedt Vitallife ook advies, workshops en Yoga op de werkplek aan. Kijk hier voor meer over stoelmassage den haag informatie. Stoelmassage Den Haag.
google advertentie

Contacteer ons