Resultaten voor shiatsu opleiding amsterdam

shiatsu opleiding amsterdam
shiatsu opleiding amsterdam - Onze massage Olie.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Ohashiatsu OHASHIATSU. in Nederland.
Deze vorm wordt Ohashiatsu Ohashi Shiatsu genoemd en wordt traditioneel op een zachte mat futon op de grond gegeven. De filosofie, methodiek en boeken van Ohashi zijn bijzonder inspirerend. Lees bijvoorbeeld eens: Wat het lichaam je zegt, van Ohashi. Al geruime tijd bestaat er een wereldwijd netwerk van scholen, waar overal dezelfde lessen worden gegeven. Heerenveen is de enige plaats in Nederland waar momenteel een Ohashiatsu praktijk en school is. Het ligt in de bedoeling ook in Amsterdam les te gaan geven.
cursussen amsterdam
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu verzorgt een beroepsopleiding op HBO niveau tot Iokai Shiatsutherapeut in deeltijd. Het is een opleiding met veel persoonlijke aandacht in een inspirerend en motiverende leeromgeving. De shiatsulessen worden gegeven in sfeervolle shiatsu studios op drie plaatsen in Nederland: Amsterdam de Pijp, Delft centrum, Zaltbommel Hurwenen.
whirlpool
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu OPLEIDING.
Doel van de HBO niveau opleiding. De opleiding tot klassieke Shiatsu therapeut is een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding die tot doel heeft de studenten op te leiden tot het beroep van Shiatsu therapeut. Een volwaardig Shiatsu therapeut voldoet aan de in de beroepscompetenties geformuleerde eisen.
contact advertentie
Shiatsu cursus Shiatsu Centrum Amsterdam.
Je aanmelding is definitief na overmaken van het cursusgeld 135 op rekeningnummer NL92 TRIO 0254 8413 41 tnv Shiatsu Centrum Amsterdam. Als je meer informatie wilt, ook over eventuele alternatieve mogelijkheden, vul dan hieronder je telefoonnummer in zodat we contact met je kunnen opnemen.
Leenbakker
Opleiding European Shiatsu Academy, sectie Nederland.
Shiatsu-opleiding aan de European Shiatsu Academy. De shiatsu-opleiding van de European Shiatsu Academy is onderverdeeld in.: 1-jarige opleiding tot Shiatsu-masse u r. Deze opleiding bestaat uit 10 lesweekenden 140 praktijk lesuren waarin de cursist de volledige Namikoshi Shiatsu-basistechniek leert en kennismaakt met de meridiaanleer.
kapper
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Online Mindfulness Cursus. Shiatsu Opleiding opleiding shiatsu amsterdam, den haag, rotterdam. Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate.
eettafel 8 personen
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
Mireille bleef zich bijscholen door cursussen te volgen als structurele shiatsu en shiatsu door Saul Goodman. Ze interesseerde zich ook voor andere facetten van de oosterse en complementaire geneeswijzen en volgde tevens de cursussen: shin tai, oosterse geneeskunde, kooklessen macrobiotiek, shiatsu en kinderen, dorn, cupping en moxa. Mireille is lid van de Algemene Vergadering en lid van de Werkgroep Scholing in de schoot van de Belgische Shiatsu Federatie. Ze heeft scholing en aandacht voor de individuele student hoog in het vaandel staan. Ze is daarom de aangewezen docente voor de Opleiding Shiatsubehandelaar aan de Wellness Academie. Lees verder Inklappen. Docent in Amsterdam Rotterdam.
cursus seo amsterdam
Zen shiatsu Opleiding.
De opleiding biedt gelegenheid voor het bestuderen van Zen Shiatsu in de eigen dojo trainingsruimte in de vorm van wekelijkse avondlessen, intensieve zaterdagen, supervisie dagen en jaarlijks een zomerschool. Scroll door naar beneden over meer betekenis van Zen Shiatsu, de opleiding, de open dagen en andere wetenswaardigheden!
ict hbo opleidingen

Contacteer ons