Meer resultaten voor shiatsu massage sneek

shiatsu massage sneek
Shiatsu Eelco Griep Praktijk voor Acupunctuur in Sneek.
Shiatsu werkt echter ook zeer heilzaam als er geen sprake is van ziekte of klachten. Het is een uitstekende manier om tot rust te komen en volledig te ontspannen. Meer informatie over Shiatsu Sneek. Copyright 2016 Eelco Griep Praktijk voor acupunctuur Comino UnitR.
sportmassage
Shiatsu in Sneek massage-info.nl.
Praktijk voor Shiatsutherapie en massages Sneek. Praktijk voor Shiatsu therapie en massages, voeding en gewichtscoaching. In de omgeving binnen 10 km. Sinneflecht, Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Bewustwording Britswert. Sinneflecht is een professionele praktijk waar je kunt rekenen op een persoonlijke benadering die gericht is op het vinden van de balans in jouw lijf en leven. Marlijn Coppens Broek bij Joure. Massage Praktijk Marlijn Coppens Zowel therapeutisch als voor ontspanning.
wie is de goedkoopste energie maatschappij
LIENEKE VAN DER DUIN shiatsu in Sneek.
Sinds 2008 heb ik een praktijk voor Shiatsu en Massagetherapie in Sneek. Ik ben gediplomeerd en geregistreerd massagetherapeute en aangesloten bij beroepsverenigingen waardoor behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar. Zowel lichamelijke als psychische klachten kunnen door stress veroorzaakt worden. Veel voorkomende klachten zijn.: Hoofdpijn, nek en schouderklachten, rsi/cans, weinig energie, niet lekker in je vel zitten, maag en darmklachten en slecht slapen. Bij aanraking of massage kan het lichaam goed ontspannen.
matras kopen goedkoop
Massagepraktijk Pure Wellness Stoelshiatsu Ontspanningsmassage Bedrijfsmassage Thaise Kruidenstempelmassage.
Shiatsu, stoelshiatsu, klassieke massage, segmentale massage, voetreflexologie. Kinesiotaping en de Dorn-methode worden vergoed als onderdeel van de gehele behandeling. Wat wordt niet vergoed? Ontspanningsmassage wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en is in alle gevallen voor eigen rekening. Gemaakte afspraken kunnen binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak kostenloos worden geannuleerd. Bij annuleren binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht. Klik hier voor de algemene voorwaarden van Massagepraktijk Pure Wellness pdf. Massagepraktijk Pure Wellness De Opper 11 8604 VN Sneek telefoon: 06 24 421 777 email: info@pureandwellness.nl algemene voorwaarden.
slotenmaker dieren
Praktijk Bodyspirit Sneek.
Dat is waar vroeger het gezegde: elke zwangerschap kost een tand aan refereerde. Met die voorraad doen we ongeveer tot we een jaar of 5-6 oud. Vul de gevraagde gegevens in en klik op Verzend bericht. Vitaliteistcentrum Pand 40. Graaf Adolfstraat 35H. 8606 BT Sneek.
SEO
Massage: Shiatsu Ryoho in Sneek en Leeuwarden.
rsi / muis-arm. darmklachten / spijsverteringsstoornissen. Belangrijk te weten bij deze massage.: Shiatsu wordt niet toegepast bij kanker, hartkwalen, virusinfecties, koorts, fracturen, brandwonden en open wonden. Shiatsu kan ondersteunend werken tijdens zwangerschap. Florim van Rijswaard. Van Giffenstraat 6 8601 EX Sneek.
zoekmachine optimalisatie
Shiatsu Sneek massagetherapie, massagepraktijk AARoos Jutrijp 20412.
shiatsneek, massage, sneek, shiatsusu massage ontspanning breussmassage dornmethode dynamische massagesneek, sneek, jutrijp. Start StoelShiatsu Bedrijven Shiatsu therapie Hotstone massage Breussmassage Klassieke massage Cupping massage Tarieven en acties Contact Portrettekeningen / Alg. Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 20 October 2018.
beveiligingscamera
Massagepraktijk van Rijswaard Massage nodig in Sneek of Leeuwarden?
Op onze website vindt u gegevens over welke massages u kunt vinden binnen onze massagepraktijk, een uitleg van elke massage vind u onder de pagina massages en behandelingen. Onze massagepraktijk heeft 2 vestigingen, wij hebben 1 vestiging in Leeuwarden en 1 vestiging in Sneek.
atag
Shiatsu/Massage Body Mind Center SneekBody Mind Center Sneek.
PRAKTIJK VOOR SHIATSU EN MASSAGE SNEEK. BALANS IN LICHAAM EN GEEST. Een gezonde Geest in een gezond Lichaam, deze factoren bepalen voor een groot deel de kwaliteit van ons leven. We leven in een drukke tijd en maken daardoor vaak te weinig tijd vrij om naar ons lichaam te luisteren.
verschepen

Contacteer ons