Meer resultaten voor shiatsu massage breda

shiatsu massage breda
shiatsu massage breda - Onze massage Olie.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
massage breda - Movetoo Breda geeft Personal training en spinning lessen.
Edwin het was TOP, Bedankt! Anita van G. Movetoo Breda geeft Personal training en spinning lessen. Wij zijn een kleine sportschool in Breda die zich focust op persoonlijke begeleiding tijdens het afvallen, afslanken en doelgerichte prestatie trainingen. Disclaimer Algemene voorwaarden Cookie verklaring.
Ingrid Mertens Acupunctuur Shiatsu Breda.
Wat ik zeer prettig vond was de cupping massage op mijn schouders aan het eind van de behandeling, ook erg ontspannend. Ik kan acupunctuur bij Ingrid iedereen aanraden. Na enige twijfel heb ik toch de stap genomen om cosmetische acupunctuur te gaan doen. Ik ben veertig plus en wilde graag wat aan mijn rimpeltjes doen. Na drie behandelingen zagen ik, en mijn omgeving, al verschil. Het resultaat is goed te zien. Minder lijntjes, een minder vermoeid gezicht na een nacht weinig slaap. Mijn huid is beter doorbloed en ik heb veel meer energie. Ik kan de behandeling dan ook zeker aanbevelen. Een natuurlijke manier om er jonger en vitaler uit te zien zonder spuitjes. Wat ik ook heel fijn vind is dat ik me meteen op mijn gemak voelde bij Ingrid. Ook niet onbelangrijk! Neem contact met mij op. Voor al uw vragen of het inplannen van afspraken ben ik te bereiken via het contactformulier of onderstaande gegevens. Vaareindseweg 70, Breda.
thaise massage aalsmeer
SHIATSU praktijk BREDA Startpagina Facebook.
Plaatsen Breda SHIATSU praktijk BREDA. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Shiatsu therapie voorkomt, verhelpt en vermindert fysieke en/of emotionele klachten. Shiatsu herstelt het evenwicht van het lichaam door zijn zelfhelende vermogen te versterken.
Theme
Shiatsu massage SHIATSU praktijk BREDA.
Voor je er erg in hebt, slokt dit leven je op en gaat dit ten koste van je energie of ontwikkel je fysieke klachten. De shiatsu massage van Shiatsu praktijk Breda is gericht op ontspanning, zowel van het lijf als van de geest.
matras kopen goedkoop
Tarieven SHIATSU praktijk BREDA.
Na afloop van de massage voel je je ontspannen en opgeruimder ik kan het niet anders zeggen. Ik slaap in ieder geval altijd heerlijk na een behandeling. Ik ben inmiddels vaste klant en ik krijg nu therapeutische behandelingen. Hierdoor heb ik minder last van menstruatieklachten en heb ik meer energie. Shiatsu praktijk Breda heeft er voor mij voor gezorgd dat ik na een paar behandelingen aanzienlijk minder last had van opvliegers.
slot openmaken amsterdam
Solo4body.nl Shiatsu Massage in Breda.
Deze massage wordt uitgevoerd vanuit de holistische visie. De holistische visie houdt in dat de mens als geheel beschouwd wordt. Bij een holistische massage is de massage niet alleen op de spieren gericht, maar ook op geestelijke ontspanning. Massagepraktijk SOLO4body in Breda Ginneken combineert de holistische massage met de shiatsu massage.
lening
Voor rust, bewustwording en heelheid kom je bij Shiatsu Therapie Breda.
KvK: Breda 66079446 BTW: NL1800.72.730 B02 Phoenix Ethische Code registratie P29523 Vereniging Integrale Vitaliteitkunde lidnummer 1907971 RBCZ / TCZ licentie 170714R AGB: 90-034979 Sytze Wierda AGB: 90-062515 Inner-Tree coaching therapie Shiatsu Therapie Breda is een merknaam van Inner-Tree en is als zodanig geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.
zoekmachine optimalisatie
Shiatsu Praktijk Breda, Shiatsumassage naar keuze 30 of 60 min: bespaar 57% in Breda via Social Deal.
Tijdens de massage kun je gewoon je kleding aanhouden. Vragen over de deal? Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 06 87 24 24 86. Shiatsu Praktijk Breda. Heerbaan 222 4817 NL Breda Routebeschrijving. Heb jij last van spanning, vermoeidheid of fysieke klachten?
loodgieter amsterdam
Iokai shiatsutherapie in Breda.
Iokai shiatsu therapie in Breda. Home Zoek therapeut per woonplaats Iokai shiatsu therapie in Breda. Woont u in Breda en zoekt u een shiatsutherapeut voor een shiatsubehandeling of shiatsu massage? In de buurt van Breda zijn enkele iokai shiatsutherapeuten gevestigd.
google
Home SHIATSU praktijk BREDA.
Wat is shiatsu? Shiatsu is een Japanse drukpunt massage. Shiatsu helpt fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Het woord komt uit het Japans en betekent vingerdruk. Waar de acupuncturist werkt met naalden op hele specifieke drukpunten, oefent de shiatsutherapeut loodrechte druk uit op deze drukpunten en op energiebanen. Shiatsu voor jezelf. Shiatsu van Shiatsu praktijk Breda is gericht op sluimerende klachten van je lijf en van je geest.
postnl

Contacteer ons