Op zoek naar shiatsu massage almere?

shiatsu massage almere
massage almere - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Shiatsu Almere.
Om mijn doelen: ondersteuning bij sport, pijn en klachtenbestrijding en ontspanning, in de massage zo goed mogelijk te bereiken, heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd. Omdat ik vond, dat ik nog meer gereedschap nodig had, heb ik de 3 jarige shiatsu-therapie opleiding bij QING BAI gevolgd, waarmee problemen op een veel breder vlak behandeld kunnen worden. Shiatsu-therapie is een oosterse geneeswijze, die de westerse geneeswijze goed kan ondersteunen en aanvullen. Copyright 2019 Shiatsu Almere All Rights Reserved.
massagesalon
Iokai shiatsu therapie in Almere.
Iokai shiatsu therapie in Almere. Home Zoek therapeut per woonplaats Iokai shiatsu therapie in Almere. Woont u in Almere en bent u op zoek naar een iokai shiatsutherapeut voor een shiatsu behandeling of shiatsu massage? In Almere en omgeving zijn de volgende shiatsutherapeuten gevestigd.
marketing bureau
Shiatsu Okido Yoga Massagesalon in Brongouw, Almere Treatwell.
Deep tissue massage. Masseur Top Rated. Treatment guide: massage. Get your brazilian. Ontdek Chris Beauty Bar in Den Haag. Summer spray tan. Over Reviews Boek nu. Shiatsu Okido Yoga. Brongouw 135, 1352EN Almere. Brongouw 135, 1352EN Almere. Medische Shiatsu behandeling.
slotenmaker den haag
Shiatsu Therapie Almere Buiten Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen.
Bij shiatsu therapie worden geen naalden gebruikt, de behandeling heeft meer weg van een massage. Bij shiatsu wordt namelijk met de duim, handmuis, vingers, de elleboog en soms ook met de knie of de voet druk uitgeoefend, om energie verstoringen en/of blokkades op te heffen, de Qi te versterken en beter te laten circuleren. Shiatsu wordt bovenop de kleding toegepast, waarbij de cliƫnt op een futon Japanse mat van katoen of op de behandeltafel ligt. Bij shiatsu kunnen ook aanvullende toepassingen gebruikt worden m.u.v. Oost ontmoet West. Onze shiatsu acupuncturisten: Jerrell Waterval en Jeanette Waterval van de Merwe, van Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen in Almere Buiten, hebben beiden zowel in Nederland HBO en in China gestudeerd en stage gelopen Second People Hospital.
slot voordeur
Praktijkdetulp.nl.
Tarieven en vergoedingen. Mijn naam is Ellen Lommerse en ik geef shiatsu behandelingen en massages in Almere. Op deze site staat meer informatie over wat mijn behandelingen voor jouw welzijn en gezondheid kunnen betekenen. Voor het ervaren van een diepe ontspanning, vermindering of verdwijnen van klachten, een moment voor jezelf, versterken van de basisconditie of het lekker los maken van spieren ben je op het juiste adres. In een korte tijd helpt een behandeling lichaam en geest te ontspannen. Het direct met mensen bezig zijn en ze met een massage iets positiefs geven doet me erg goed.
leningen simulatie
ShiatsuTera.
Lees mijn blogs om te zien wanneer Shiatsu helpt en waarom. Of neem contact met me op voor een behandeling. Shiatsu is zo bijzonder, dat moet je zelf een keer ervaren hebben. Shiatsu is een therapeutische massage vorm die de energie vrij door je lichaam laat stromen.
zoekmachine optimalisatie
Welkom Shiatsu praktijk Poort.
Shiatsu werkt ook zeer heilzaam wanneer er geen sprake is van ziekte en klachten. Het is een uitstekende manier om tot rust te komen en volledig te ontspannen en klachten te voorkomen. Over Shiatsu praktijk Poort. Shiatsu in Almere en omstreken.
goodvpn

Contacteer ons