Meer resultaten voor cursus shiatsu massage

cursus shiatsu massage
Cursus - Gratis SEO Check.
Het stelt ons bovendien in staat om een offerte op maat voor je te maken, omdat wij met de gratis test kunnen bepalen hoeveel inspanning het kost om jouw website in Google te boosten. Meldt je aan voor de gratis Keyboost-test.
cursus shiatsu massage - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
cursus massage - Cursus Klassieke Massage.
Je vindt Kopos in Huizen voor de weekend massage cursussen, en in Utrecht voor de overige privé massage cursussen en massage behandelingen. Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn.
opleiding shiatsumassage Hands On Tao.
Zij is een veelzijdige masseur met ervaring in Shiatsu, Thaise Yogamassage, Ayurvedische massage en sportmassage. Zij is een Do-In docent en heeft de 5 elementen dans ontwikkeld. Heidi heeft haar Shiatsu therapeuten diploma bij ons gehaald en heeft haar praktijk in Steenderen. Toon meer
aanbieding massage amsterdam
Shiatsu massage La-Lique Cosmetics.
Shiatsu massage is één van de specialisaties van de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Tijdens de cursus leert u Shiatsu massage van uit de cosmetische optiek. Dit gebeurt door meridiaan, strekking en drukpunt massage. Het doel van de Shiatsu cosmetiek massage is het behandelen van de oorzaken van huidproblemen.
Woonlening
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Shiatsu therapeut zoeken. Iokai Shiatsu is gebaseerd op de oorspronkelijke uitgangspunten van de traditionele Oosterse geneeskunde. Wij leiden therapeuten op die met toewijding en compassie hun vak uitoefenen en daadwerkelijk tot de kern van het probleem van hun cliënt doordringen.
adverteren met google
Ohashiatsu OHASHIATSU. in Nederland.
Een unieke kans om shiatsu volgens de Ohashi-methode te leren, genaamd Ohashiatsu. Ohashiatsu is een vorm van shiatsu, ontwikkeld door Wataru Ohashi. Wereldwijd worden zijn behandelingen en lessen geroemd. De cursus is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met Ohashiatsu en het leuk vinden in huiselijke sfeer familie en vrienden te behandelen.
verduisterende vouwgordijnen
Shiatsu Massage.
Visagie / styling. Allround niveau 4 opleiding. Ontharingstechnieken Laser IPL. Cidesco Beauty Therapist. HD Brow Sculpting. Lash Volume Lifting LVL. Medical Taping pedicure. Beauty By Thomas. SPECIALISATIE: COSMETISCHE SHIATSU MASSAGE.: Inhoud van de opleiding. De Specialisatie Shiatsu massage is opgebouwd uit onderstaande onderdelen.:
cursus php
Cursus Shiatsu Massage De Schoonheidsschool.
Deze cursus is heel praktijkgericht, je steekt dus vooral zelf de handen uit de mouwen! Na een eerste inleiding in de wereld van shiatsu, leer je zelf alle kneepjes van het massagevak. In het overzicht met de startdata van de opleiding Shiatsu Massage vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.
Scan
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.
Open Dag HIER. Welkom op de website van de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. bestaat sinds 1987 en verzorgt een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding tot Klassieke Shiatsu therapeut. De beroepsopleiding is erkend en geaccrediteerd als hbo niveau opleiding door de accreditatie instituut K.T.N.O.
certification
Cursus Shiatsu massage Ziyuli Opleidingen.
Cursus Shiatsu massage op tafel. Dagcursus: 6 cursusdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Eerstvolgende mogelijkheid: Zondag 19 en 26 mei 2, 16, 23 en 30 juni. Bekijk de agenda en schrijf je in. Wat is Shiatsu? Shiatsu heeft zijn oorsprong in de traditionele Oosterse geneeskunde.
e-sigaret
Cursus Sportmassage LOI.
Sportmassage is een vak dat je alleen leert door veel te oefenen. Daarom worden bij deze cursus maar liefst tien gratis praktijkdagen georganiseerd, waarvan twee dagen examentraining. De praktijkdagen worden tussen september en mei in Leiderdorp gehouden. Er wordt tijdens deze dagen onder meer aandacht besteed aan de specifieke technieken en praktische vaardigheden. De praktijklessen zijn onderverdeeld in de volgende onderwerpen. Allereerst komen de effecten en doelstellingen van massage aan bod.
steps
Schoonheidsspecialist opleiding Shiatsu Jolange Opleidingen.
Schoonheidsspecialist Opleiding Shiatsu. COSMETISCHE SHIATSU MASSAGE OPLEIDING ONDERDEEL ERKEND BRANCHE DIPLOMA OF CERTIFICAAT. Wil jij professionele Shiatsu massages aanbieden in je beauty salon? Schrijf je dan in voor deze unieke opleiding bij Jolange Opleidingen, waarbij ervaren Shiatsu therapeuten je alles leren over het in balans brengen van diverse energieën in het lichaam en het wegnemen van blokkades.
action

Contacteer ons