Meer resultaten voor zen shiatsu opleiding

zen shiatsu opleiding
Zen-shiatsu" gaat over voelen en ervaren" Happy Hara.
Welke stijl bij je past. Maartje Huibers, docent bij Qing-Bai, is ook een oud-studente en docente van mijn opleiding. Die heeft een mooie dynamische stijl. Shiatsu gaat echt over voelen, maar ik wilde het ook begrijpen. Toen ik shiatsu leerde in de jaren 80, waren er helemaal geen scholen.
zen meditatie
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu verzorgt een beroepsopleiding op HBO niveau tot Iokai Shiatsutherapeut in deeltijd. Het is een opleiding met veel persoonlijke aandacht in een inspirerend en motiverende leeromgeving. De shiatsulessen worden gegeven in sfeervolle shiatsu studios op drie plaatsen in Nederland: Amsterdam de Pijp, Delft centrum, Zaltbommel Hurwenen.
interpolis
Workshops Zen Shiatsu Atelier.
Jelle van Andel 1972. is sinds 2005 aktief als lichaamswerker, en sinds 2008 gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut en sinds 2013 acupuncturist. Lid van de Zen Shiatsu Vereniging en beroepsvereniging Zhong. Hij is als docent verbonden aan de Zen Shiatsu Opleiding te Amsterdam.
Copywriting
Zen shiatsu Opleiding.
De opleiding biedt gelegenheid voor het bestuderen van Zen Shiatsu in de eigen dojo trainingsruimte in de vorm van wekelijkse avondlessen, intensieve zaterdagen, supervisie dagen en jaarlijks een zomerschool. Scroll door naar beneden over meer betekenis van Zen Shiatsu, de opleiding, de open dagen en andere wetenswaardigheden!
matras kopen goedkoop

Contacteer ons