Meer resultaten voor zen shiatsu opleiding

zen shiatsu opleiding
Zen-shiatsu" gaat over voelen en ervaren" Happy Hara.
Welke stijl bij je past. Maartje Huibers, docent bij Qing-Bai, is ook een oud-studente en docente van mijn opleiding. Die heeft een mooie dynamische stijl. Shiatsu gaat echt over voelen, maar ik wilde het ook begrijpen. Toen ik shiatsu leerde in de jaren 80, waren er helemaal geen scholen.
persoonlijke leningen
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
De opleiding Iokai Shiatsu blijkt voor hem de perfecte balans. Toen ik voor het eerste een behandeling kreeg, gebeurde er zoveel in mijn lichaam. Ik dacht echt: wauw dit is fantastisch, dit wil ik ook. Deelnemen aan de shiatsu opleiding.
adwords
Workshops Zen Shiatsu Atelier.
Jelle van Andel 1972. is sinds 2005 aktief als lichaamswerker, en sinds 2008 gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut en sinds 2013 acupuncturist. Lid van de Zen Shiatsu Vereniging en beroepsvereniging Zhong. Hij is als docent verbonden aan de Zen Shiatsu Opleiding te Amsterdam.
VPN
Zen shiatsu Opleiding.
Welkom op de site van de Zen Shiatsu Opleiding te Amsterdam. De Zen Shiatsu Opleiding wil een kader vormen voor de beoefening van Zen Shiatsu als do; als weg waarlangs je deze specifieke vorm van behandeling bestudeert ter ontwikkeling van het ambacht maar ook ter ontwikkeling van jezelf.
cilindersloten

Contacteer ons