Resultaten voor shiatsu

shiatsu
Vergoeding Shiatsu therapie verzekering Overstappen.nl.
Als je last hebt van spier gewrichts of zenuwpijn, dan zou Shiatsu therapie je klachten kunnen verlichten. Shiatsu therapie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar wel als je een aanvullende verzekering afsluit met een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen. Wat is Shiatsu therapie?
massage cursus
Welkom Shiatsu praktijk Poort.
Namikoshi Shiatsu is een succesvolle synthese van westerse fysiotherapie en de aloude oosterse Shiatsu. SHI vinger ATSU druk is een manuele behandelmethode die ontwikkeld is in Japan door Tokujiro Namikoshi en gebaseerd is op westerse kennis over anatomie en fysiologie.
rijschool almelo
Shiatsu massage therapie in Amsterdam West en Zuid Shiatsu Praktijk Amsterdam.
Invloeden van buitenaf krijgen minder snel vat op je en in die zin werkt shiatsu preventief. Shiatsu in Amsterdam West en Zuid. Shiatsu Praktijk Amsterdam bevindt zich op twee locaties.: Shiatsu Amsterdam Oud West. Ite Boeremastraat nr. Shiatsu Amsterdam Zuid de Pijp.
massage cursus
Wat is shiatsu? En wat kun je bereiken met een shiatsu massage.
Hierdoor werd het meer dan voorheen mogelijk om ook geestelijke en emotionele klachten te behandelen. Shiatsu is een belangrijke ondersteuning in je zoektocht en evolutie naar een natuurlijker levenswijze, zowel voor de ontvanger als voor de gever! Wat betekent shiatsu.
online marketing bedrijf
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
Onze cursus Shiatsu Therapie is erkend door de Belgische Shiatsu Federatie. Erkend certificaat shiatsu therapie. Na het volgen van deze cursus ontvang je een erkend certificaat shiatsu therapie. In Belgiƫ wordt de cursus erkend door de Belgische Shiatsu Federatie BSF.
haarlem
Shiatsu in Utrecht Praktijk Griftpark.
Tijdens een shiatsu massage wordt er druk uitgeoefend op het lichaam met de duim, de vingers, de handpalmen of de voeten. Afhankelijk van de behoefte van de ontvanger kan de massage zeer zacht en kalmerend zijn of met stevige druk worden uitgevoerd. Hoe werkt shiatsu massage?
uwv leeuwarden
Zen shiatsu Opleiding.
Nieuwsbrief Zen Shiatsu. Wilt u de hoogte blijven van de Zen Shiatsu Opleiding? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Klik hier om de pdf van de laatste nieuwsbrief te downloaden. Copyright 2015 2019 Zen Shiatsu Opleiding Website gemaakt door Lampenistenpers.
tuinaanleg mol
Shiatsu Cretopia Rotterdam.
U hoeft niet te wachten totdat de klachten zich voordoen, een behandeling werkt preventief, ontspannend en wordt ervaren als onderhoud voor het lichaam en welzijn! Shiatsu Stoelmassage: Bij Shiatsu op de stoel concentreer ik mij alleen op uw rug, schouders, hoofd, armen en handen.
taxi almelo
European Shiatsu Association sectie Nederland European Shiatsu Association.
Shiatsu Namikoshi Seminar Brussel. 29 september 2015. In mei 2015 werd in Brussel een Shiatsu Seminar georganiseerd door Ecole EuropƩen de Massage in samenwerking met Frans Copers ex-president Belgische Shiatsu Federatie en European Shiatsu Federation. Het seminar had als titel.:
taxi almelo
Overzicht Professionals voor Shiatsu Therapie in Haarlem Bewust Haarlem.
Shiatsu richt zich op het wegnemen van energieblokkades, het toevoegen van nieuwe energie en het laten stromen van de energie naar de plek waar het nodig is. Shiatsu, acupunctuur, chinese kruiden en actieve meditaties Shiatsu behandelingen zijn een weldaad voor lichaam en geest en helpen diepzittende stress los te leren laten.
online marketing bedrijf

Contacteer ons