Meer resultaten voor shiatsu opleiding

shiatsu opleiding
shiatsu opleiding - Cursus Stoelmassage Shiatsu.
Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten! bekijk het provo pakket. Deep Tissue Massage. Bij Deep Tissue Massage of Deep Muscular Technics richten we ons op spieren en bindweefsel. Het bindweefsel en de spieren diep in het lichaam worden los gemasseerd, waardoor ze op hun natuurlijke plaats worden gebracht. 205 per persoon. De Cursus Partnermassage is exclusief voor jou en je partner, vriend of vriendin. Je leert basistechnieken vanuit de Klassieke Massage, en doet ervaring op in het geven van massages. Je kunt deze cursus natuurlijk ook cadeau geven. 125 per 2 personen. Klassieke Massage één dag. Deze Klassieke Massage cursus van 1 dag is speciaal voor mensen die geen tijd hebben voor een hele weekendcursus, maar toch graag goed willen leren masseren. Het is een privé massage cursus voor 2 personen. 260 per 2 personen. Kopos heeft deze cursus speciaal ontwikkeld om echt overal een massage van nek, schouders en bovenarmen te kunnen toepassen. Het is een combinatie van technieken vanuit de Klassieke Massage en de Shiatsu massage.
Shiatsu-school Den Haag CSMBK. Shiatsu-school Den Haag CSMBK.
21 februari 2018 Zaterdag 9 maart Casuïstiek en 13 april Verdieping Rouwverwerking. Een vak in je vingers! Namikoshi shiatsu therapeut. Namikoshi shiatsu masseur. 9 maart 2016 Eenjarige opleiding, Namikoshi Shiatsu Europa Certificaat. 11 mei 2017 Namikoshi shiatsu therapeut, vierjarige beroepsopleiding.
energetische opleiding
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
Vanwege haar talent werd ze aangenomen als assistent aan de Internationale Shiatsu School in Westmalle. In 2007 voldeed ze aan de voorwaarden om erkend te worden als volwaardige shiatsu docente. Vervolgens zette ze voor de Wellness Academie een Shiatsu Opleiding op, erkend door de Belgische Shiatsu Federatie.
shiatsu massage cursus
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Iokai Shiatsu is een ambacht dat je leert door het intensief te oefenen en te ervaren. Beroepsopleiding Iokai Shiatsu. In een inspirerende en veilige leeromgeving leiden wij studenten op. Bewust in het leven staan met Shiatsu. Voor de Amsterdamse Kim Veerman 34 is de opleiding Iokai Shiatsu meer dan alleen een studie.
opleiding en werken
Academie Qing-Bai Chinese Geneeskunde op niveau!
De belangstelling voor de Chinese geneeskunde is de laatste jaren sterk groeiende. Acupunctuur, Kruiden-geneeskunde, Shiatsu en TuiNa massagetherapie, Voedingsleer en Qigong zijn verschillende methoden die de Chinese geneeskunde ons te bieden heeft en die een sterke onderlinge binding met elkaar hebben.
nlp
Ohashiatsu OHASHIATSU. in Nederland.
Hier heeft hij, samen met vele anderen, een bijzondere vorm van shiatsu Japanse drukpuntmassage ontwikkeld, waarbij het oa belangrijk is dat je je lichaam goed beweegt, zodat de gever zich ook prettig voelt en haar/zijn lichaam niet forceert. Deze vorm wordt Ohashiatsu Ohashi Shiatsu genoemd en wordt traditioneel op een zachte mat futon op de grond gegeven.
Rente hypothecaire lening
Zen shiatsu Opleiding.
Nieuwsbrief Zen Shiatsu. Wilt u de hoogte blijven van de Zen Shiatsu Opleiding? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Klik hier om de pdf van de laatste nieuwsbrief te downloaden. Copyright 2015 2019 Zen Shiatsu Opleiding Website gemaakt door Lampenistenpers.
hbo ict beheer
Shiatsu Massage.
SPECIALISATIE: COSMETISCHE SHIATSU MASSAGE.: Inhoud van de opleiding. De Specialisatie Shiatsu massage is opgebouwd uit onderstaande onderdelen.: Theoretische kennis van.: Algemene en specifieke theorie; Meridianen.; Indicaties en absolute en relatieve contra-indicaties.; Theorie van de praktijk. Voorbereiding: installeren model; Opbouw: opbouw en volgorde.;
slotenmaker den haag
opleiding shiatsumassage Hands On Tao.
De opleiding TAO Shiatsumasseur en de opleiding Shiatsu Stoelmasseur bij elkaar vormen het eerste jaar van de opleiding TAO Shiatsu therapeut. Als je alle twee de basisopleidingen gedaan hebt duurt bij elkaar 1 jaar kun je verder met het tweede jaar van de opleiding tot een erkende Shiatsu Therapeut.
tafelblad boomstam
Schoonheidsspecialist opleiding Shiatsu Jolange Opleidingen.
Wil jij professionele Shiatsu massages aanbieden in je beauty salon? Schrijf je dan in voor deze unieke opleiding bij Jolange Opleidingen, waarbij ervaren Shiatsu therapeuten je alles leren over het in balans brengen van diverse energieën in het lichaam en het wegnemen van blokkades.
wikkelfolie
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Shiatsu Opleiding opleiding shiatsu amsterdam, den haag, rotterdam. Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate.
buddha to buddha armband dames

Contacteer ons