Meer resultaten voor shiatsu opleiding

shiatsu opleiding
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu OPLEIDING.
Doel van de HBO niveau opleiding. De opleiding tot klassieke Shiatsu therapeut is een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding die tot doel heeft de studenten op te leiden tot het beroep van Shiatsu therapeut. Een volwaardig Shiatsu therapeut voldoet aan de in de beroepscompetenties geformuleerde eisen.
hbo opleiding voedingsdeskundige
Zen shiatsu Opleiding.
Zen Shiatsu Opleiding. De Zen Shiatsu Opleiding heeft een nieuwe vorm! Door verschillende studiereizen naar Japan en contact met de zoon van de grondlegger hebben we ons gerealiseerd dat we nog beter in lijn kunnen komen met de oorspronkelijke bron van Zen Shiatsu.
opleiding shiatsu massage
Shiatsu massage opleiding, Opleiding shiatsu massage, Shiatsu massage opleidingen, Shiatsu opleiding CNGO.
Shiatsu massage opleiding. Home Shiatsu massage opleiding. De Shiatsu massage is onderdeel van de BOCAM opleiding van het CNGO. Shiatsu is de naam van een Japanse massage methode. Shiatsu heeft echter zijn oorsprong in de Chinese massage met de naam Tuina.
opleidingen
Academie Qing-Bai Beroepsopleiding Shiatsu Massage Therapie.
Na het behalen van de basisopleiding Shiatsu massage kunt u deelnemen aan de beroepsopleiding Shiatsu therapie. Shiatsu massage is een zeer krachtige therapie die, naast acupunctuur, een volwaardige plaats inneemt in diverse Aziatische landen. Shiatsu massage kan een zeer breed scala aan klachten effectief behandelen. Een goede therapeut dient te beschikken over voldoende medische kennis, waarin de opleiding voorziet.
Matrassen te koop
Dutch Bodywork Academy professionele parttime massage-opleidingen sinds 1989.
Het diploma Advanced SHIATSU Practitioner bestaat uit de zelfstandige modules Shiatsu Zen-style, Shiatsu Ryoho, Voetreflexologie en Therapeutische Vorming. Voor het diploma is tevens vereist dat de kandidaat de medische basisvakken heeft afgerond en met goed gevolg het bijbehorende examen bij DBA heeft afgelegd. Meer details vindt u elders op deze site. Deze cursus is een uitmuntende, afgeronde praktische opleiding voor het geven van on site massage op een speciaal daarvoor ontworpen stoel.
make up doos
Shiatsu Wikipedia.
In Japan is de opleiding tot klassieke Shiatsu-therapeut gereguleerd door de overheid. 1 De ontwikkeling van Shiatsu. 2 Belangrijke data. 3 Karakteristieken van klassieke vorm van Shiatsu. 7 Externe link. De ontwikkeling van Shiatsu bewerken. Namikoshi's' zoon Toru studeerde chiropraxie in de VS.
afbetaling
DOWN TO EARTH SHIATSU Shiatsupraktijk Rotterdam.
Mieke van den Berg is in 2014 begonnen met de opleiding tot Shiatsu therapeut. Zij combineert haar werk als consultant met haar gezin en de opleiding. Een combinatie die voor haar ideaal is werken met je hoofd en met je lijf.
opleiding en werken
Voor wie.
Ik geef geen shiatsu indien: u ernstige griep verschijnselen heeft of als er sprake is van andere infectieziekten die overdraagbaar zijn. Ook niet gedurende chemokuren, indien er sprake is van ernstige ontstekingen of wonden, ernstige vorm van osteoporose, een veel te hoge bloeddruk of ernstige hartklachten en de eerste 3 maanden van zwangerschap. De opleiding voor shiatsu-massage heb ik met succes afgerond en ben nu therapeut in opleiding.
afvoer verstopt
Opleiding NHBO.
Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt. De opleiding Shiatsu Massage bestaat uit 5 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Shiatsu Massage vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.
vacatures met opleiding
Over mij SHIATSU praktijk BREDA.
MASSAGE BIJ KANKER. WAT IS SHIATSU? Ik ben Marleny Hendriks. Ongeveer 15 jaar geleden geleden kwam ik bij een Chinese acupuncturiste. Door slechts 2 naaldenprikken, kon ik midden in een hooikoortsaanval weer diep ademhalen. Daar is mijn interesse voor de Traditionele Chinese Geneeskunde TCM gelegd. Naast mijn werk bij Bureau Jeugdzorg ben ik eerst de opleiding shiatsumasseur en vervolgens shiatsutherapeut gaan volgen bij de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai.
shiatsu massage amsterdam

Contacteer ons