Zoeken naar shiatsu opleiding

shiatsu opleiding
shiatsu opleiding - Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten!
ProVo Professionele Voordeel Pakket. Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten! bekijk het provo pakket. Deep Tissue Massage. Bij Deep Tissue Massage of Deep Muscular Technics richten we ons op spieren en bindweefsel. Het bindweefsel en de spieren diep in het lichaam worden los gemasseerd, waardoor ze op hun natuurlijke plaats worden gebracht. 205 per persoon. De Cursus Partnermassage is exclusief voor jou en je partner, vriend of vriendin. Je leert basistechnieken vanuit de Klassieke Massage, en doet ervaring op in het geven van massages. Je kunt deze cursus natuurlijk ook cadeau geven. 125 per 2 personen. Klassieke Massage één dag. Deze Klassieke Massage cursus van 1 dag is speciaal voor mensen die geen tijd hebben voor een hele weekendcursus, maar toch graag goed willen leren masseren. Het is een privé massage cursus voor 2 personen. 260 per 2 personen. Kopos heeft deze cursus speciaal ontwikkeld om echt overal een massage van nek, schouders en bovenarmen te kunnen toepassen. Het is een combinatie van technieken vanuit de Klassieke Massage en de Shiatsu massage.
opleiding shiatsumassage Hands On Tao.
De opleiding TAO Shiatsumasseur en de opleiding Shiatsu Stoelmasseur bij elkaar vormen het eerste jaar van de opleiding TAO Shiatsu therapeut. Als je alle twee de basisopleidingen gedaan hebt duurt bij elkaar 1 jaar kun je verder met het tweede jaar van de opleiding tot een erkende Shiatsu Therapeut.
mbo 4 opleidingen
Zen shiatsu Opleiding.
De opleiding biedt gelegenheid voor het bestuderen van Zen Shiatsu in de eigen dojo trainingsruimte in de vorm van wekelijkse avondlessen, intensieve zaterdagen, supervisie dagen en jaarlijks een zomerschool. Scroll door naar beneden over meer betekenis van Zen Shiatsu, de opleiding, de open dagen en andere wetenswaardigheden!
vacatures met opleiding
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Iokai Shiatsu is een ambacht dat je leert door het intensief te oefenen en te ervaren. Beroepsopleiding Iokai Shiatsu. In een inspirerende en veilige leeromgeving leiden wij studenten op. Bewust in het leven staan met Shiatsu. Voor de Amsterdamse Kim Veerman 34 is de opleiding Iokai Shiatsu meer dan alleen een studie.
energetische opleiding
Beroepsopleidingen CSMBK Shiatsu school Den Haag.
De opleiding tot Namikoshi shiatsu masseur of therapeut is gebaseerd op internationale standaarden. In Europa wordt de Namikoshi shiatsu standaard verspreid en bewaakt door de vereniging Namikoshi Shiatsu Europa, NSE, onder leiding van Shigeru Onoda sensei, in Madrid, Spanje. De Namikoshi shiatsu basisbehandeling is een opleiding met een vaststaand programma.
shiatsu massage cursus
Ohashiatsu OHASHIATSU. in Nederland.
Hier heeft hij, samen met vele anderen, een bijzondere vorm van shiatsu Japanse drukpuntmassage ontwikkeld, waarbij het oa belangrijk is dat je je lichaam goed beweegt, zodat de gever zich ook prettig voelt en haar/zijn lichaam niet forceert. Deze vorm wordt Ohashiatsu Ohashi Shiatsu genoemd en wordt traditioneel op een zachte mat futon op de grond gegeven.
opleiding en werken
Opleiding European Shiatsu Academy, sectie Nederland.
Shiatsu-opleiding aan de European Shiatsu Academy. De shiatsu-opleiding van de European Shiatsu Academy is onderverdeeld in.: 1-jarige opleiding tot Shiatsu-masse u r. Deze opleiding bestaat uit 10 lesweekenden 140 praktijk lesuren waarin de cursist de volledige Namikoshi Shiatsu-basistechniek leert en kennismaakt met de meridiaanleer.
nlp
Shiatsu Massage.
SPECIALISATIE: COSMETISCHE SHIATSU MASSAGE.: Inhoud van de opleiding. De Specialisatie Shiatsu massage is opgebouwd uit onderstaande onderdelen.: Theoretische kennis van.: Algemene en specifieke theorie; Meridianen.; Indicaties en absolute en relatieve contra-indicaties.; Theorie van de praktijk. Voorbereiding: installeren model; Opbouw: opbouw en volgorde.;
Academie Qing-Bai Chinese Geneeskunde op niveau!
De belangstelling voor de Chinese geneeskunde is de laatste jaren sterk groeiende. Acupunctuur, Kruiden-geneeskunde, Shiatsu en TuiNa massagetherapie, Voedingsleer en Qigong zijn verschillende methoden die de Chinese geneeskunde ons te bieden heeft en die een sterke onderlinge binding met elkaar hebben.
Schoonheidsspecialist opleiding Shiatsu Jolange Opleidingen.
Wil jij professionele Shiatsu massages aanbieden in je beauty salon? Schrijf je dan in voor deze unieke opleiding bij Jolange Opleidingen, waarbij ervaren Shiatsu therapeuten je alles leren over het in balans brengen van diverse energieën in het lichaam en het wegnemen van blokkades.
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Online Mindfulness Cursus. Shiatsu Opleiding opleiding shiatsu amsterdam, den haag, rotterdam. Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate.

Contacteer ons