Zoeken naar shiatsu massage opleiding

shiatsu massage opleiding
shiatsu massage opleiding - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
opleiding massage - Compu Act Opleidingen.
Doelgroep Cursus SQL Fundamentals. De cursus SQL Fundamentals is gericht op een breed publiek van systeem beheerders, eindgebruikers van Office applicaties en beginnende programmeurs die relationele databases efficiënt willen leren benaderen met behulp van queries in Structured Query Language SQL.
massage opleiding - Cursus Klassieke Massage.
Bij Massage en Opleidingsinstituut Kopos gaan vakkennis en betrokkenheid, hand in hand. Massage en Opleidingsinstituut Kopos heeft een breed assortiment aan massage cursussen voor de educatieve ontwikkeling van de aankomend masseur. Kopos biedt kwalitatief hoogwaardige massage cursussen en opleidingspakketten met een optimale begeleiding in je ontwikkeling en opleiding tot masseur.
Cursus Shiatsu massage Ziyuli Opleidingen.
Massage opleiding cursussen. Ziyuli Wereldmasseur opleiding. Cursus Klassieke massage met anatomie. Vakopleiding Allround Stoelmasseur. Cursus stoelmassage Basis. Cursus Stoelmassage Professioneel. Cursus stoelmassage specialist. Cursus Shiatsu massage. Workshop Chinese voetmassage. Workshop cupping massage. Workshop Cosmetische Cupping. Workshop Chinese Handmassage. Workshop Indiase hoofdmassage op stoel.
Cursus
Zen shiatsu Opleiding.
De opleiding biedt gelegenheid voor het bestuderen van Zen Shiatsu in de eigen dojo trainingsruimte in de vorm van wekelijkse avondlessen, intensieve zaterdagen, supervisie dagen en jaarlijks een zomerschool. Scroll door naar beneden over meer betekenis van Zen Shiatsu, de opleiding, de open dagen en andere wetenswaardigheden!
sportmassage
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Iokai Shiatsu is een ambacht dat je leert door het intensief te oefenen en te ervaren. Beroepsopleiding Iokai Shiatsu. In een inspirerende en veilige leeromgeving leiden wij studenten op. Bewust in het leven staan met Shiatsu. Voor de Amsterdamse Kim Veerman 34 is de opleiding Iokai Shiatsu meer dan alleen een studie.
sportmassage opleiding hbo
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Online Mindfulness Cursus. Shiatsu Opleiding opleiding shiatsu amsterdam, den haag, rotterdam. Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate.
opleiding intuitieve ontwikkeling
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
Ze is daarom de aangewezen docente voor de Opleiding Shiatsubehandelaar aan de Wellness Academie. Lees verder Inklappen. Docent in Amsterdam Rotterdam. Jolié Ennik maakte in haar leven enkele bijzondere gebeurtenissen mee 3 x door bliksem geraakt, vele ongevallen en mystieke ervaringen. Dit zette haar aan om haar pad op het gebied van communicatie en accountmanagement rigoureus om te gooien. Ze ging zich richten op wellness en therapieën en speelde op een ondernemende manier in op de nieuwe kansen die op haar pad kwamen. Sinds 1999 is het haar missie om de oosterse en westerse visie op geneeskracht te verbinden via een compilatie van massage, lichaamsbeweging, coaching, bewegingsvrijheid en de kracht terugbrengen in lichaam en geest. Ze volgde vele opleidingen en trainingen op het gebied van natuurgeneeskunde, INCA PAQO trainingen, sportmassage, klassieke ontspanningsmassage, shiatsu, coaching, healing, energetische therapie, zwangerschapsmassage, jadesteenmassage, Ko Bi Do, hamam, yoga en meditatie.
autoleningen

Contacteer ons