Op zoek naar opleiding shiatsu therapeut?

opleiding shiatsu therapeut
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.
Open Dag HIER. Welkom op de website van de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. bestaat sinds 1987 en verzorgt een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding tot Klassieke Shiatsu therapeut. De beroepsopleiding is erkend en geaccrediteerd als hbo niveau opleiding door de accreditatie instituut K.T.N.O.
psychotherapie opleiding
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
In 2007 voldeed ze aan de voorwaarden om erkend te worden als volwaardige shiatsu docente. Vervolgens zette ze voor de Wellness Academie een Shiatsu Opleiding op, erkend door de Belgische Shiatsu Federatie. Mireille bleef zich bijscholen door cursussen te volgen als structurele shiatsu en shiatsu door Saul Goodman.
life coach opleiding amsterdam
opleiding shiatsumassage Hands On Tao.
De opleiding TAO Shiatsumasseur en de opleiding Shiatsu Stoelmasseur bij elkaar vormen het eerste jaar van de opleiding TAO Shiatsu therapeut. Als je alle twee de basisopleidingen gedaan hebt duurt bij elkaar 1 jaar kun je verder met het tweede jaar van de opleiding tot een erkende Shiatsu Therapeut.
life coach opleiding amsterdam
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Leer net zoveel als in een opleiding shiatsu therapeut. Klik hieronder voor meer info over de opleiding yoga massage en stoelmassage. Annand, de misplaatste schrijfwijze van Anand. Massage tips: zo geef je een goede massage. Yoga voor beginners. Eigen massagepraktijk beginnen.
Cursus
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Vraag studiegids aan. Wat is Iokai Shiatsu? Oorsprong Iokai Shiatsu. Werken aan jezelf. Kosten Shiatsu opleiding. Introductielessen Iokai Shiatsu. Stel een vraag. Werken als Iokai Shiatsutherapeut. Shiatsu therapeut zoeken. Iokai Shiatsu is gebaseerd op de oorspronkelijke uitgangspunten van de traditionele Oosterse geneeskunde.
Cursus
Opleiding European Shiatsu Academy, sectie Nederland.
Shiatsu-opleiding aan de European Shiatsu Academy. De shiatsu-opleiding van de European Shiatsu Academy is onderverdeeld in.: 1-jarige opleiding tot Shiatsu-masse u r. Deze opleiding bestaat uit 10 lesweekenden 140 praktijk lesuren waarin de cursist de volledige Namikoshi Shiatsu-basistechniek leert en kennismaakt met de meridiaanleer.
opleiding counselor coach 1 jr
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu OPLEIDING.
Doel van de HBO niveau opleiding. De opleiding tot klassieke Shiatsu therapeut is een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding die tot doel heeft de studenten op te leiden tot het beroep van Shiatsu therapeut. Een volwaardig Shiatsu therapeut voldoet aan de in de beroepscompetenties geformuleerde eisen.
SEO

Contacteer ons