Op zoek naar opleiding shiatsu massage?

opleiding shiatsu massage
shiatsu massage - Traditionele Thaise massage.
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie.
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.
Open Dag HIER. Welkom op de website van de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. bestaat sinds 1987 en verzorgt een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding tot Klassieke Shiatsu therapeut. De beroepsopleiding is erkend en geaccrediteerd als hbo niveau opleiding door de accreditatie instituut K.T.N.O.
cursus shiatsu massage
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu OPLEIDING.
Doel van de HBO niveau opleiding. De opleiding tot klassieke Shiatsu therapeut is een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding die tot doel heeft de studenten op te leiden tot het beroep van Shiatsu therapeut. Een volwaardig Shiatsu therapeut voldoet aan de in de beroepscompetenties geformuleerde eisen.
cursus shiatsu massage
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu verzorgt een beroepsopleiding op HBO niveau tot Iokai Shiatsutherapeut in deeltijd. Het is een opleiding met veel persoonlijke aandacht in een inspirerend en motiverende leeromgeving. De shiatsulessen worden gegeven in sfeervolle shiatsu studios op drie plaatsen in Nederland: Amsterdam de Pijp, Delft centrum, Zaltbommel Hurwenen.
opleidingen
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Online Mindfulness Cursus. Shiatsu Opleiding opleiding shiatsu amsterdam, den haag, rotterdam. Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate.
energetische therapie opleiding
opleiding shiatsumassage Hands On Tao.
Na deze opleiding kun je professioneel met Shiatsu massage aan de slag. Je kunt je eigen praktijk openen als Shiatsu masseur en jezelf verzekeren tegen beroepsaansprakelijkheid. Je kunt aspirant lid worden van een beroepsvereniging. Als je de Westerse Medische Basiskennis ook gedaan hebt kun je volwaardig lid worden met vergoedingen.
contact advertentie
Cursus Shiatsu massage Ziyuli Opleidingen.
Massage opleiding cursussen. Ziyuli Wereldmasseur opleiding. Cursus Klassieke massage met anatomie. Vakopleiding Allround Stoelmasseur. Cursus stoelmassage Basis. Cursus Stoelmassage Professioneel. Cursus stoelmassage specialist. Cursus Shiatsu massage. Workshop Chinese voetmassage. Workshop cupping massage. Workshop Cosmetische Cupping. Workshop Chinese Handmassage. Workshop Indiase hoofdmassage op stoel.
luxaflex
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
Ze is daarom de aangewezen docente voor de Opleiding Shiatsubehandelaar aan de Wellness Academie. Lees verder Inklappen. Docent in Amsterdam Rotterdam. JoliƩ Ennik maakte in haar leven enkele bijzondere gebeurtenissen mee 3 x door bliksem geraakt, vele ongevallen en mystieke ervaringen. Dit zette haar aan om haar pad op het gebied van communicatie en accountmanagement rigoureus om te gooien. Ze ging zich richten op wellness en therapieƫn en speelde op een ondernemende manier in op de nieuwe kansen die op haar pad kwamen. Sinds 1999 is het haar missie om de oosterse en westerse visie op geneeskracht te verbinden via een compilatie van massage, lichaamsbeweging, coaching, bewegingsvrijheid en de kracht terugbrengen in lichaam en geest. Ze volgde vele opleidingen en trainingen op het gebied van natuurgeneeskunde, INCA PAQO trainingen, sportmassage, klassieke ontspanningsmassage, shiatsu, coaching, healing, energetische therapie, zwangerschapsmassage, jadesteenmassage, Ko Bi Do, hamam, yoga en meditatie.
slotenmaker den haag

Contacteer ons