Resultaten voor shiatsu amsterdam

shiatsu amsterdam
shiatsu amsterdam - Onze massage Olie.
Basic pedicure of manicure, ervaar de Intensieve verzorging voor uw handen en nagels of voeten, tenen en nagels om ze weer er gezond uit te laten zien. Spa pedicure, extra aandacht voor gezonde voeten, tenen en nagels om ze er extra mooi en fris te maken.
shiatsu - Massage en Schoonheid.
Hier presenteren we u een foto overzicht van onze accomodatie. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie. 27 Thaise massage Klik hier voor meer informatie. 28 Zweedse Massage Klik hier voor meer informatie.
Shiatsu massage therapie in Amsterdam West en Zuid Shiatsu Praktijk Amsterdam.
Invloeden van buitenaf krijgen minder snel vat op je en in die zin werkt shiatsu preventief. Shiatsu in Amsterdam West en Zuid. Shiatsu Praktijk Amsterdam bevindt zich op twee locaties.: Shiatsu Amsterdam Oud West. Ite Boeremastraat nr. Shiatsu Amsterdam Zuid de Pijp.
ikea
Iokai Shiatsu Praktijk Amsterdam, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Diemen Kerstin Krüger.
Shiatsu Praktijk, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Diemen. Iokai Shiatsu Introductie. ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT. Aandacht in de vorm van aanraking is basaal, zowel in contact met jezelf als met anderen. Aandachtige aanraking zorgt voor een ontspannen en veilig gevoel.
herbalife
template Intro. Informatie blauw1. over de shiatsu-praktijk van Marijke Hemminga te Amsterdam.
U kunt bovendien een aantal reacties van clinten lezen die bereid waren hun ervaringen met shiatsu te beschrijven. Mijn shiatsu-praktijk is gevestigd in Amsterdam West, de Kinkerbuurt, en is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. U kunt mij bellen voor een afspraak tussen 10.00 en 17.00 uur.
website optimalisatie
Iokai shiatsu Amsterdam.
Iokai shiatsu therapie in Amsterdam. Home Zoek therapeut per woonplaats Iokai shiatsu therapie in Amsterdam. Iokai shiatsutherapie in Amsterdam. Zoekt u een iokai shiatsutherapeut in Amsterdam voor shiatsu therapie of een shiatsu massage? Kijk in onderstaand overzicht voor een shiatsupraktijk bij u in de buurt.
dopper bedrukken
Shiatsu massage Amsterdam Sento.
Shiatsu massage Amsterdam. Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diverse klachten te bevorderen. Naast deze lichamelijke voordelen wordt een massage ervaren als rustgevend en zorgt het voor een stressverminderende werking. Shiatsu vindt zijn oorsprong in Azië en betekent letterlijk vingerdruk.
Internet-Marketing
Acupunctuur en Shiatsu Therapie Amsterdam Lianne Shiatsu.
Djambistraat 44-2hoog Amsterdam Oost. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Geregistreerd NWP-lid en aangesloten bij KAB. www.lianneshiatsu.nl Acupunctuur en Shiatsu Praktijk van Lianne van Gurp. Copyright Lianne Shiatsu Amsterdam. All Rights Reserved.
onderaannemer
Home Iokai Shiatsu Thomas Huijgen.
Praktijk voor Iokai Shiatsu. 2e Oosterparkstraat 247, 1092 BM Amsterdam. Wat is Shiatsu. Over de therapeut. Wat is Shiatsu. In a serious accident over 20 years I broke two bones in my wrist and this has been a causing me trouble ever since.
zeilvakantie kroatie
Zen shiatsu Opleiding.
De opleiding biedt gelegenheid voor het bestuderen van Zen Shiatsu in de eigen dojo trainingsruimte in de vorm van wekelijkse avondlessen, intensieve zaterdagen, supervisie dagen en jaarlijks een zomerschool. Scroll door naar beneden over meer betekenis van Zen Shiatsu, de opleiding, de open dagen en andere wetenswaardigheden!
goose vpn
Shiatsu Amsterdam in Rivierenbuurt en Staatsliedenbuurt.
voor Shiatsu, Stoelmassage en Coaching. Wie ben ik. Shiatsu Amsterdam zit in de Rivierenbuurt en de Staatsliedenbuurt. Twee plekken om even uit de hectiek van het bestaan te stappen en tot rust te komen. Heb je behoefte aan een goede massage?
step
Shiatsu Masunaga erkend en ervaren therapeut Amsterdam-Oost.
Wat is Shiatsu? Shiatsu praktijk in Amsterdam Oost. Wat is Shiatsu? Een oosterse geneeswijze. Shiatsu is een lichaamsgerichte therapievorm uit Japan en behoort net als acupunctuur tot de oosterse geneeswijzen. Een behandeling gebeurt door het toepassen van precies gedoseerde loodrechte druk op de meridianen energiebanen.
oranje casino

Contacteer ons