Resultaten voor shiatsu amsterdam

shiatsu amsterdam
shiatsu amsterdam - Onze massage Olie.
Basic pedicure of manicure, ervaar de Intensieve verzorging voor uw handen en nagels of voeten, tenen en nagels om ze weer er gezond uit te laten zien. Spa pedicure, extra aandacht voor gezonde voeten, tenen en nagels om ze er extra mooi en fris te maken.
shiatsu - Massage en Schoonheid.
Hier presenteren we u een foto overzicht van onze accomodatie. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie. 27 Thaise massage Klik hier voor meer informatie. 28 Zweedse Massage Klik hier voor meer informatie.
Iokai Shiatsu Praktijk Amsterdam, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Diemen Kerstin Kr├╝ger.
Shiatsu Praktijk, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Diemen. Iokai Shiatsu Introductie. ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT. Aandacht in de vorm van aanraking is basaal, zowel in contact met jezelf als met anderen. Aandachtige aanraking zorgt voor een ontspannen en veilig gevoel.
sophos
template Intro. Informatie blauw1. over de shiatsu-praktijk van Marijke Hemminga te Amsterdam.
U kunt bovendien een aantal reacties van clinten lezen die bereid waren hun ervaringen met shiatsu te beschrijven. Mijn shiatsu-praktijk is gevestigd in Amsterdam West, de Kinkerbuurt, en is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. U kunt mij bellen voor een afspraak tussen 10.00 en 17.00 uur.
Energetix
Iokai shiatsu Amsterdam.
Iokai shiatsu therapie in Amsterdam. Home Zoek therapeut per woonplaats Iokai shiatsu therapie in Amsterdam. Iokai shiatsutherapie in Amsterdam. Zoekt u een iokai shiatsutherapeut in Amsterdam voor shiatsu therapie of een shiatsu massage? Kijk in onderstaand overzicht voor een shiatsupraktijk bij u in de buurt.
consumentenbond
Shiatsu massage Amsterdam Sento.
Contact Sento Medical. Shiatsu massage Amsterdam. Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diverse klachten te bevorderen. Naast deze lichamelijke voordelen wordt een massage ervaren als rustgevend en zorgt het voor een stressverminderende werking.
schimmel kelder
Acupunctuur en Shiatsu Therapie Amsterdam Lianne Shiatsu.
Rombout Hogerbeetsstraat 109 Amsterdam West. Djambistraat 44-2hoog Amsterdam Oost. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Geregistreerd NWP-lid en aangesloten bij KAB. www.lianneshiatsu.nl Acupunctuur en Shiatsu Praktijk van Lianne van Gurp. Copyright Lianne Shiatsu Amsterdam.
creme
Home Iokai Shiatsu Thomas Huijgen.
Praktijk voor Iokai Shiatsu. 2e Oosterparkstraat 247, 1092 BM Amsterdam. Wat is Shiatsu. Over de therapeut. Wat is Shiatsu. In a serious accident over 20 years I broke two bones in my wrist and this has been a causing me trouble ever since.
turquoise
Shiatsu Massage Therapie Amsterdam Massagesalon in Brouwersgracht, Amsterdam Treatwell.
Marloes is shiatsu therapeute en geeft bijzonder ontspannende shiatsu massages in haar praktijk aan de Brouwersgracht in Amsterdam. Bij Shiatsu Massage Therapie kun je terecht voor persoonlijk afgestemde behandelingen van stevige shiatsu tot zacht energetisch. Shiatsu is een massage-techniek die gebaseerd is op het eeuwenoude meridianensysteem.
Shiatsu Amsterdam in Rivierenbuurt en Staatsliedenbuurt.
Ik zie het als mijn missie mensen te helpen zich meer bewust te worden van het lichaam en wat dat te zeggen heeft over je manier te leven. eerste afspraak van een uur 35% korting als. 1079 DW Amsterdam. Copyright 2019 Shiatsu Amsterdam.
Shiatsu Masunaga Amsterdam erkend en ervaren therapeut Amsterdam.
mobiel 06-55 55 31 98. Skip to primary content Skip to secondary content. Wat is Shiatsu? Shiatsu praktijk in Amsterdam Oost. Wat is Shiatsu? Een oosterse geneeswijze. Shiatsu is een lichaamsgerichte therapievorm en behoort net als acupunctuur tot de oosterse geneeswijzen.
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Het is een opleiding met veel persoonlijke aandacht in een inspirerend en motiverende leeromgeving. De hoofdlocatie van waaruit wordt les gegeven, is onze Shiatsu Studio te Amsterdam. Tevens verzorgen we voor studenten uit de omgeving Den Haag / Rotterdam, zowel het eerste als het tweede jaar in de Shiatsu Studio te Delft.

Contacteer ons